Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Cum l-a surprins Gabriela pe Valentin la scurt timp după nuntă. Ipostaza haioasă în care l-a filmat

După ce au ieșit din casa Mireasa, Gabriela și Valentin au fost foarte activi pe rețelele sociale și și-au ținut susținătorii la curent cu activitățile din viața lor. 

Gabriela și Valentin de la Mireasa Galerie
După ce au ieșit din casa Mireasa, Gabriela și Valentin au fost foarte activi pe rețelele sociale | Antena 1

Cei doi proaspăt căsătoriți au publicat imagini cu ei de la sală, de la cumpărături, dar și din bucătărie. Celor doi se pare că le priește viața de proaspăt căsătoriți, având în vedere că sunt mereu zâmbitori. Pe lângă activitățile zilnice, cei doi au ținut legătura cu susținătorii și chiar au realizat videoclipuri amuzante. Printre videoclipurile publicate de Valentin Harle pe contul său de Instagram se numără unul realizat de soția sa, Gabriela, în bucătărie. În imagini Valentin apare cu o sticlă de suc în mână, iar Gabriela glumește și îl întreabă de ce bea încontinuu. Valentin a ținut să facă o glumă referitoare la faptul că în finala Mireasa au ieșit pe locul 2.

Citește și: Finala Mireasa sezon 6. Gabriela și Valentin s-au cununat civil. Cum a arătat momentul în care au spus marele „DA”

Ipostaza haioasă în care Gabriela l-a surprins pe Valentin, la scurt timp de la ieșirea din casa Mireasa

Gabriela și Valentin au publicat pe rețelele sociale un pamflet, pentru a le răspunde celor care consideră că cei doi sunt supărați pentru că au pierdut marele premiu din Finala Mireasa.

„Măi iubire, ce faci? Bei încontinuu de când am ieșit din casa Mireasa”, a spus în glumă Gabriela.

„M-am apucat de alcool, iubirea mea. Am pierdut la mustață și nu mai pot să-mi revin deloc”, a răspuns Valentin ținând sticla de suc în mână, moment în care Gabriela a început să râdă.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Unde au plecat Miruna și Cosmin, după Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au luat-o și pe doamna Adriana

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mulți dintre suținătorii lor s-au amuzat și i-au felicitat că „s-au câștigat” reciproc și că se iubesc.

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezon 6

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

La scurt timp după noaptea de la hotel, Gabriela și Valentin au avut parte de primele momente tensionate în relație, când mama băiatului, doamna Flori, i-a luat pe cei doi într-o ședință și i-a îndemnat să nu se căsătorească în competiție, pentru că ea avea un presentiment că nu se vor înțelege afară. După lacrimi și clipe de tenisune, Gabriela și Valentin au depășit acel moment și a urmat spectaculoasa cererere în căsătorie de la Paris. Fata și-a exprimat dorința de a se logodi la Paris și acest lucru i s-a și întâmplat. Din păcate, după revenirea din Franța, Gabriela și Valentin au avut parte de noi momente grele. Băiatul a observat anumite gesturi de apropiere din partea Gabrielei față de Viorel, motiv pentru care s-a declarat dezamăgit la vremea aceea. Pentru că ușile erau închise și se vedeau doar în emisiile live, a durat câteva zile până să discute și să lămurească situația.

Ultimul moment greu pe care Gabriela și Valentin l-au traversat a fost chiar cu o săptămână înainte de marea Finală Mireasa, când Valentin i-a propus Gabrielei să nu se mai căsătorească în competiție. Valentin le-a cerut susținătorilor să nu îi mai voteze, iar cei doi au fost scoși de pe platforma de vot, iar Gabriela a spus că se simțea ca și cum ar fi fost părăsită la altar.

Gabriela s-a declarat dezamăgită pentru că Valentin a spus că dacă depun actele de căsătorie 100% se căsătoresc în Finală, iar acest gest a determinat-o să spun[ că ea nu știe dacă își mai dorește relația. Cei doi au avut parte de discuții profunde și au decis în cele din urmă să se căsătorescă în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa.

Mireasa, sezonul 6. Unde au plecat Miruna și Cosmin, după Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au luat-o și pe doamna Adr... Mireasa, sezon 6. Cum a fost surprinsă bunica Ecaterina, la scurt timp după Finala Mireasa. Ce imagine a publicat Paul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x