Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Madi, confesiuni tulburătoare despre trecutul său amoros: „Peste 1000 de persoane îmi spuneau să părăsesc casa”

Madi și Sergiu s-au aflat împreună în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii, pe 26 septembrie 2023, când fata a făcut niște mărturisiri triste despre trecutul său amoros. Fata a mărturisit că deși îl simte pe Sergiu foarte deschis și are o altă mină în prezența lui, are totuși o barieră cauzată de traumele din trecut.

Colaj cu Madi, Sergiu și Gabriela Cristea, la Mireasa, Capriciile Iubirii Galerie
Madi, confesiuni tulburătoare despre trecutul său amoros | Antena 1

Madi a făcut confesiuni tulburătoare despre una dintre fostele sale relații. Iubita lui Sergi a povestit prin ce dificultăți a trecut cu bărbatul care era dependent de substanțe interzise și cu care a avut o relație de 1 an și jumătate.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 26 septembrie 2023. Madi și Sergiu s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu: ”Te ador”

„M-am trezit cu poliția”. Madi de la Mireasa, confesiuni tulburătoare despre trecutul său amoros. Traumele din trecut care o fac să spună că are „o barieră” în relația cu Sergiu

„Consider că am investit de fiecare dată financicar și bani și muncă fizică și nu m-am ales cu nimic. În Belgia am amenajat un apartament. Am mobilat complet o casă întreagă. A fost o înețelegere pentru că el nu avea atunci și nu puteam să stăm fără să avem unde să mâncăm sau unde să dormim. El nu avea salariu atunci. Am preferat să plec. A stat până la un moment dat când am decis să purtăm o conversație despre viciul lui cu substanțele ilegale. A promis că nu va ma continua și a continuat, iar eu am izbucnit. Am avut o reacție și a doua zi de dimineață m-am trezit cu poliția să mă dea afară din casă. Cu o seară înainte a venit cu un pachet mare în casă. Când a venit poliția eu puteam să spun. El a chemat poliuția pentru că eu mă certasem cu el cu o seară înainte. Eu am zis că așa este și că o să-mi fac bagajul”, a povestit Madi la Antena Stars.

Fata a mai spus cum oamenii au sfătuit-o să se îndepărteze de bărbat:

„Am auzit niște discuții de-ale lui și am prins câteva cuvinte: crimă de onoare, locul faptei, că are nevoie de 7 martori. A căutat pe Internet și am început să scriu pe un forum, să descriu acolo tot ce s-a întâmplat și peste 1000 și ceva de persoane îmi spuneau să părăsesc casa cât mai repede”, a mai spus fata.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 septembrie 2023. Ce antecedente penale are Bogdan. Tânărul a făcut o mărturisire care a „șocat-o” pe Madi

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

În ce ipostază tandră s-a pozat Alexandra Ghioca de la Mireasa alături de partenerul ei. Cât de frumoși sunt împreună... Mireasa, sezon 6. Gabriela, nou mesaj cu subînțeles, la scurt timp după ce a postat o poză care le-a dat de gândit susți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Mireasa sezonul 9, 23 februarie 2024. Valentin, salvat de la eliminare! Concurentul nu va pleca acasă Vineri, 23.02.2024, 17:02
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În Gala de vineri, 23 februarie 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Vineri, 23.02.2024, 16:44
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. O fată și un băiat intră în cursa de eliminare. Ce nominalizări s-au făcut

În gala de vineri, 23 februarie 2024, atât fetele cât și băieții au făcut nominalizări. Până pe 1 martie fanii Mireasa pot vota la cursa de eliminare, disponibilă pe mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1.

Vineri, 23.02.2024, 16:16
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Cine este Khaled, noul concurent. Tânărul este divorțat și are o fetiță

Khaled are 29 de ani, vine din TUnisia, este inginer și e stabilit în România din 2015. Tânărul a intrat în casa Mireasa în gala de e 23 februarie 2024.

Vineri, 23.02.2024, 15:45
Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de Dragobete

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Cristi și Valentin. Simona Gherghe a anunțat în gala de pe 23 februarie 2024 rezultatul cursei de eliminare. La finalul Galei, prezentatoarea a primit o scrisoare unde s-a anunțat o amnistie de Dragobete. Nimeni nu a fost eliminat.

Vineri, 23.02.2024, 15:06
Ultimele știri
x