Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 19 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat cu Liviu și Bogdana după difuzarea imaginilor de la petrecerea burlăcițelor

Liviu și Bogdana au avut parte de discuții tensionate după difuzarea imaginilor de la petrecerea burlăcițelor din sezonul 8 Mireasa. Băiatul i-a cerut logodnicei ca pe viitor să țină cont de el și nu de restul lumii.

Colaj cu Liviu și Bogdana Galerie
Liviu și Bogdana au avut o discuție tensionată după petrecerea burlăcițelor din sezonul 8 Mireasa | Antena 1

Liviu s-a încruntat când a văzut imaginile de la petrecerea burlăcițelor, unde dansatorii au dansat lasciv și au atins-o pe Bogdana.

„Nu te mai uita așa că materialul nu e complet. Nu mai lăsa loc de interpretări”, a spus Bogdana nervoasă după difuzarea imaginilor.

După emisiune, Liviu și Bogdana au fost supărați:

„Nu e vorba de gelozie, e vorba de imagine. M-am enervat rău!”, a spus logodnica lui Liviu.

„Păi și nu-ți vărsa nervii pe mine”, i-a răspuns Liviu fetei.

„Nu mai respect niciun regulament. Altele au stat bine mersi în bucătărie și noi am stat ca proastele acolo”, a mai spus Bogdana.

Citește și: Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Băieții și-au ales costumele pentru nuntă. Cum arată viitorii miri

Ce i-a spus Liviu Bogdanei după petrecerea burlăcițelor din casa Mireasa

Liviu a luat-o la o discuție pe logodnica lui:

„Pe mine nu m-a deranjat ce am văzut, ci că știu de ce ai făcut așa. Sub nicio formă nu îți permit să fii politicoasă cu bărbații care au intenții spre tine. Nu să cânți cu un bărbat din politețe doar pentru că era lângă tine. Eviți!”, a spus Liviu.

Citește și: Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce au făcut fetele la petrecera burlăcițelor. Liviu s-a schimbat la față când a privit

„Pe mine mă interesează ca Bogdana să nu stea din politețe lângă un bărbat care are intenții clare față de ea. Esența problemei e ca vreau să țină cont mai puțin de alte persoane și mai mult de mine. Ea a simțit că vrea să plece”, a spus Liviu în emisia live de Mireasa de pe 19 decembrie 2023.

„Trebuia să țin cont de părerea mea și atât”, a completat Bogdana în live.

Citește și: Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Ce rochii de mireasă și-au ales fetele logodite. Imagini superbe cu concurentele

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul emisiunii live.

Mireasa sezon 8, 18 decembrie 2023. Băieții și-au ales costumele pentru nuntă. Cum arată viitorii miri... Mireasa sezon 8, 19 decembrie 2023. Adrian și-a făcut tot felul de „filme” despre comportamentul Dariei la petrecerea bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x