Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ce au văzut cuplurile la task-ul telefoanelor. De ce s-a enervat Andreea

În emisia live de Mireasa de pe 6 decembrie 2023 au fost difuzate imagini de la task-ul telefoanelor.

Andreea și Bogdan de la Mireasa Galerie
Andreea s-a supărat la task-ul telefoanelor, însă Bogdan a venit cu explicații | Antena 1

În casa Mireasa a avut loc task-ul telefoanelor unde au participat cuplurile din sezonul 8. Fiecare concurent Mireasa aflat într-o relație a avut acces la telefonul partenerului.

Madi și Sergiu, Ioana și Marius, Ana și Daniel, Bia și Robert, Liviu și Bogdana, Andreea și Bogdan, Daria și Adrian au participat la task-ul telefonului din sezonul 8 Mireasa.

Momentul Ioanei cu Marius se poate vedea aici.

Momentul lui Sergiu cu Madi se poate vedea aici.

Liviu a văzut în telefonul Bogdanei o conversație cu Ștefan din sezonul 2 Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Alex, deranjat de un gest făcut de Luiza. Tânăra i-a spus că nu poate fi nimic între ei

De ce s-a enervat Andreea la task-ul telefoanelor

„Vorbeau despre emisiune. Mi-a zis că-l știe pe Liviu din oraș și că are prieteni comuni”, a spus Bogdana.

Andreea a găsit în telefonul lui Bogdan pagini cu cazinouri online.

„Am intrat în istoricul căutărilor. Erau mai multe pagini accesate ale cazinourilor online. Ulteior mi-a explicat. Inițial m-am enervat. M-am supărat rău, dar ne-am împăcat. Când am văzut că au fost accesate acele pagini am crezut că freventează acele pagini și bagă o suă de bani, dar mi-a explicat că sunt acele spin-uri gratuite pe care el le accesează”, a spus Andreea.

Simona Gherghe a anunțat la finalul emisiunii că luni cuplurile care dores vor merge să-și depună actele pentru căsătorie.

Citește și: Mireasa sezon 8, 4 decembrie 2023. Bia și Robert, discuție codificată. Doamna Anina a răbufnit: „Îl iubești așa cum e?”

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Ioana a găsit o mulțime de poze indecente în telefonul lui Marius. Ce au discutat dup... Mireasa, sezon 8. Marius a vrut să iasă din live după discuții tensionate cu Bia și Daria. Iubitul Ioanei, reacție furib...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x