Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Adrian și Daria s-au întâlnit! Tânărul s-a apropiat de ea și a făcut gestul ce i-a luat prin surprindere pe toți

La Mireasa - Capriciile Iubirii, de pe 17 noiembrie 2023, Adrian a fost invitat în emisiune și chiar a avut ocazia să facă un gest ce i-a luat pe toți prin surprindere.

colaj foto cu adrian si daria la mireasa-capriciile iubirii si concurente din emisiunea mireasa sezonul 8 Galerie
Gabriela Cristea a cerut celorlalți concurenți să părăsească platoul de filmare | Antena 1

După scrisoarea trimisă de Adrian Dariei și după conversația avută după, iată că Adrian și-a făcut apariția la Mireasa - Capriciile Iubirii, ediția de pe 17 noiembrie 2023. Ceea ce a urmat i-a lăsat mască pe toți fanii emisiunii Mireasa, căci tânărul a recurs la un gest-surpriză față de Daria.

Adrian și Daria s-au întâlnit la Mireasa - Capriciile Iubirii! Tânărul s-a apropiat și a făcut gestul ce i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți

Povestea celor doi s-a complicat atunci când Adrian a trimis o scrisoare Dariei: „Sunt foarte dezamăgit de declarațiile tale de la Capricii. Am obosit de acest du-te – vino! Nici după presiunea plecării mele nu ai zis concret dacă vrei sau nu o relație. Nu ești sigură pe sentimentele tale și nu cred că poate fi ceva mai mult între noi. Cred că e mai bine să încetăm decât să avansăm și eu să depun mai multe sentimente. Mi-am dat seama că nu ești sigură de ceea ce vrei când ai ezitat la întrebarea doamnei Paula: Ce vei face afară când vor fi mai mulți băieți pe placul tău. Sau în momentul în care mi-ai spus că nu are rost să mă chemi în casă pentru că tu oricum vei ieși, iar aseară ai spus că-ți dorești să rămâi până la final. A existat o apropiere între noi doi acolo deoarece eram singuri. Afară lucrurile stau diferit. Nu vreau să-mi mai as sufletul călcat în picioare și să fiu refuzat”, a scris Adrian.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 17 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

„Nu știam despre acest mesaj și nici nu vreau să cred! Vreasu să-i aud vocea”, a spus Daria, la Mireasa, Capriciile Iubirii, iar imediat Adrian a intrat în direct și i-a confirmat fetei că el a fost cel care a scris acele cuvinte.

Ulterior, cei doi au discutat și Daria chiar a mărturisit faptul că abia așteaptă să iasă din Casa Mireasa, pentru a-l revedea.

„Vreau să te sărut și să te văd în față! Mi-e dor de tine!”, a spus tânăra.

Tânărul a venit la Mireasa-Capriciile iubirii și a spus ce vorbe l-au deranjat și tânăra a fost nevoită să îi dea explicații, în ediția din 17 noiembrie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 8, 17 noiembrie 2023. Prima cerere în căsătorie. Daniel și Ana s-au logodit. Imagini de senzație din Veneția

„Aseara ai zis că aștepți să ieși din casă să ne cunoaștem și azi ai zis că ești singură”, a spus el, deranjat de anumite vorbe ale tinerei, care s-a apărat și a spus că tot ce a vrut să spună a fost că, de fapt, ea e singura fată singură din casa Mireasa.

„Țin foarte mult la tine. Mi-ar plăcea din suflet să vii înapoi în casă, să încercăm ceva împreună”, a fost confesiunea făcută de concurenta de la Mireasa sezonul 8.

„Mai aveți doar câteva minute, profitați de ele, vorbiți și uitați că suntem noi aici”, a fost încurajarea făcută de Gabriela Cristea.

„Eu cred că tu știi ce simt eu, ceea ce am simțit din prima. Nu a fost ceva care să te ia prin surprindere. Nu m-am lăsat influențat de nimeni, chiar și afară. M-am întors că m-a deranjat ce ai zis”, a explicate el.

La un moment dat, Daria s-a apropiat de el. La fel a făcut și Adrian, care s-a apropiat și el de ea și cei doi s-au sărutat cu pasiune.

Cei doi au părut că au mai lămurit din lucruri, apoi s-au sărutat din nou și s-au îmbrățișat cu mult drag.

„Mă simt foarte singură în casă. Crede-mă, ușile alea nu mai au niciun farmec”, a mărturisit tânăra.

Mireasa sezonul 8, 17 noiembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa, sezon 3. Ce a apărut pe contul lui Blaze, după ce s-a spus că s-a despărțit de Izabela. Ce detaliu i-a surprins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x