Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 17 noiembrie 2023. Prima cerere în căsătorie. Daniel și Ana s-au logodit. Imagini de senzație din Veneția

Ana și Daniel formează primul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Tânărul și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de poveste, în Veneția.

Galerie
Daniel și Ana s-au logodit | Antena 1

În gala live Mireasa de pe 17 noiembrie 2023 Ana și Daniel au apărut foarte zâmbitori, iar fata le-a arătat tuturor inelul său de logodnă.

Daniel a cerut-o în căsătorie pe Ana la Veneția. Cerera în căsătorie a avut loc pe gondolă.

Inelul de logodnă era pe piciorul paharului de șampanie, iar Ana ar fi trebuit să-l vadă. Tânăra nu l-a văzut, iar iubitul ei a luat paharul și l-a spart, în timp ce fata nu înțelegea ce se întâmplă: „Baby, ești ok?”, a întrebat Ana, iar iubitul ei s-a așezat în genunchi.

„Îți promit că o să te iubesc așa cum nu te-a iubit nimeni niciodată! Ana, vrei să fii soția mea?”, a întrebat Daniel.

Citește și: Mireasa sezon 8, 8 noiembrie 2023. Scandal de proporții în casa băieților. Liviu a reușit „să-l scoată din minți” pe Daniel

Ana și Daniel formează primul cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa

„Da! Nu cred! Tremur! Te iubesc! Am crezut că ți-ai pierdut mințile”, a spus fata.

„Nu am cuvinte să descriu momentul ăsta”, a spus ulterior Ana.

În gala Mireasa Daniel a citit o poezie de la tatăl său și a vorbit la telefon cu ambii părinți care au mărturisit că au plâns de fericire.

„Nu bucurăm, vă felicităm, casă de piatră și să ne umpleți curtea de nepoți”, a spus domul Alexe.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 noiembrie 2023. Ana a rămas fără partener pe ringul de dans. Ce s-a întâmplat cu Daniel în timpul petrecerii

Cum a fost prima noapte de hotel pentru Ana și Daniel

Imediat după logodnă, Ana și Daniel au avut parte de o nopate de intimitate la hotel. Surprinși de camerele de filmat la primele ore ale imineții. Ana și Daniel au fost foarte zâmbitori și fericiți, iar fata nu a contenit să-și arate inelu de logodnă.

„Există compatibilitate pe toate planurile”, a spus Daniel.

„Eram convinși de asta, dar ne-am reconfirmat”, a completat Ana.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 8, 17 noiembrie 2023. Cum au reacționat Ioana și Marius când au văzut comentariile negative de pe live-u... Mireasa sezonul 8, 17 noiembrie 2023. Eliminare directă! Ce băiat părăsește competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x