Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 31 mai 2024. Antonia se învinovățește că ea și Cristian au pierdut task-ul Cabinei Telefonice. Ce i-a reproșat

Antonia susținea în continuare că ea trebuia să câștige cu Cristian task-ul Cabinei Telefonice.

colaj mireasa Galerie
Antonia a zis că nu mai are nicio speranță că ceva din emisiune e ceva corect, de vreme cee a văzut clar că Liviu a pus piciorul jos. | A1

“E un mincinos că nu vrea să recunoască”, le-a povestit Antonnia fetelor.

Antonia a zis că nu mai are nicio speranță că ceva din emisiune e ceva corect, de vreme cee a văzut clar că Liviu a pus piciorul jos.

Antonia se învinovățește pentru task-ul Cabinei Telefonice

“Știu foarte bine ce am văzut că nu sunt nebună”, spune Antonia.

Antonia se învinovățește că ea și Cristian au pierdut task-ul Cabinei Telefonice. Ce i-a reproșat lui Cristian

“Liviu a fost cel mai bine pe psihic”, a zis Cristina.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Adriana și Maria, conflict care a dus-o pe Adriana la capătul răbdării. "E lipsă de respect"

În live-ul din gala Mireasa, Antonia a zis că a văzut înregistrările și și-a cerut scuze că a vorbit așa despre Liviu.

Cristian a susținut că e dezamăgit și a mai spus că a privit acest task ca pe o lecție. El consider că a greșit foarte mult, mai ales pentru că lui îi place foarte mult să facă sport.

Concurentul a zis de Liviu și Delia că ei s-au susținut mai mult unul pe altul decât s-au susținut el și Antonia.

Citește și: Mireasa sezonul 9,30 mai 2024.Antonia, furioasă pentru felul în care Liviu a câștigat task-ul Cabinei Telefonice. Ce s-a întâmplat

“Nu am încurajat-o pe Antonia să treacă peste acest impas”, a zis Cristian.

Doamna Daniela i-a zis lui Cristian că s-a lăsat provocat pentru că dacă era doar el cu Liviu în cabină, rezultatul ar fi fost altul. Altfel Antonia i-a distras atenția.

După proba task-ului Cabina Telefonică, Antonia spune că se simte vinovată, iar Cristian spunea că și el se simte vinovat că nu au câștigat ei.

“Știi că au fost mai mulți factori acolo. (…) Mi se pare că dai vina pe mine în totalitate”, a zis Antonia către Cristian.

Cristian i-a zis că e important să învețe să lucreze în echipă. Trebuiau să nu aibă grija celorlalți, ci să le pese doar de ei ca și cuplu.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice

“Nu caut niciun factor că factorii înseamnă scuze și nu caut scuze. M-am lăsat purtat și de ce ai zis tu (…) și nu o să mă mai las purtat. (…) Eu sunt vinovat pentru că nu am fost focusat”, a zis Cristian.

“Eu sunt de vină. Cum am fost de vină și cu punga, nu?”i-a zis Antonia.

“Deloc nu am fost o echipă, Antonia!”, i-a mai transmis Cristian.

“În momentul în care mă las distras de altceva, eu sunt de vină”, a mai adăugat Cristian.

Antonia a zis că dezavantajul lor a fost că nu sunt la fel de uniți ca Liviu și Delia care se văd deja ca o familie și care își spun că se iubesc și își fac planuri de viitor împreună.

Acest task al Cabinei Telefonice i-a învățat pe Cristian și Antonia multe lucruri despre relația lor de cuplu și își dau seama cât de difuză este comunicarea dintre ei. Antonia simte că ea și Cristian nu știu să se iubească cu adevărat.

Mireasa sezon 9, 31 mai 2024. Delia și Liviu, planuri romantice pentru când se vor bucura de camera de hotel... Ce au postat Bogdana și Ioana din sezonul 8 Mireasa după task-ul cabinei telefonice de acum. Ele au fost finalistele sez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x