Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Doamna Nadia a refuzat să doarmă cu doamna Anina. Care e motivul: ”Mi-e frică”

După ce ușile s-au deschis, concurenții s-au organizat în noua casă. Cuplurile și-au dorit să doarmă împreună și s-au făcut aranjamentele necesare.

colaj de imagini cu doamna anina si doamna nadia Galerie
După ce ușile s-au deschis, concurenții s-au organizat în noua casă. Cuplurile și-au dorit să doarmă împreună și s-au făcut aranjamentele necesare. | Antena 1

Au apărut și probleme, după ce Ioana și Marius nu puteau dormi împreună. A fost nevoie ca doamna Nadia să se mute, iar doamna Anina a venit cu o soluție: să se odihnească amândouă pe canapeaua din livingul băieților.

Însă deși inițial mama lui Sergiu a fost de acord, s-a răzgândit. A afirmat că îi este frică să doarmă cu doamna Anina, după monologul la AntenaPlay, dar și că nu este Cenușăreasa ca să doarmă în bucătărie.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Adrian și Daria cred că două cupluri se căsătoresc cu gândul la Marele Premiu. Despre cine e vorba

Doamna Nadia a refuzat să doarmă cu doamna Anina. Care e motivul: ”Mi-e frică”

În emisia live din 12 decembrie 2023, doamna Nadia a stârnit hohote de râs. În urmă cu câteva zile, doamna Anina a ținut un monolog la AntenaPlay, în timp ce se afla pe canapea.

Se pare că mama lui Sergiu a fost speriată de acest lucru și a refuzat să împartă patul cu doamna Anina.

A afirmat că îi este teamă și, deși mama lui Robert i-a explicat faptul că nu vorbea singură, tot a refuzat să doarmă împreună.

”Am văzut-o pe doamna Anina acolo că vorbește, m-am gândit că spiritele sunt aici. Am zis că nu mai vreau să dorm cu doamna Anina că îmi e frică. Nu știam despre ce e vorba, îmi cer scuze. (...) Toată lumea când merge să vorbească se ridică în picioare, se duce acolo la spirit. Dumneavoastră ați stat pe canapea, întinsă. Am rămas așa uimită, e ceva aici la mijloc. Pe mine chiar m-a șocat treaba asta. Am stat mască, ce se întâmplă aici. Am zis că nu mai vreau să dorm cu Anina, mi-e frică.”, a spus doamna Nadia.

Ba mai mult, doamna Nadia a explicat faptul că nu s-ar putea odihni în livingul băieților și nici nu ar fi pe placul ei să doarmă într-o cameră unde există gălăgie.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8. De ce Daniel a plâns o oră după ce el și Ana au depus actele la starea civilă

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Mireasa, sezon 5. Alexandra Ghioca a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum a arătat momentul logodnei... Mireasa sezonul 8, 12 decembrie 2023. Lacrimi în platou după difuzarea unui material cu Bia, Robert și doamna Anina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x