Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan și Andreea s-au despărțit. Fata a fost cea care a pus punct relației

Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase.

colaj de imagini cu bogdan si andreea de la mireasa sezonul 8 Galerie
Andreea se teme că Bogdan se poate întoarce în cazino și spune că nu poate accepta o relație cu un bărbat ce e atras de jocurile de noroc. Astfel, a luat decizia să pună punct legăturii amoroase. | Antena 1

”Eu nu pot să-mi asum o relație stând cu gândul că te poți întoarce în cazino. Nu vreau să-mi asum acest risc, nu e vorba despre încrederea pe care o am în tine”, a afirmat Andreea pe terasă, în timp ce discuta cu cel care atunci îi era încă iubit.

Bogdan i-a răspuns că înțelege și că-i dorește tot binele din lume: ”Nu accept o relație care are frica asta și are o reținere față de mine. Eu ce pot să zic mai mult, sper să fim prieteni și să fii fericită”.

Andreea încheia, astfel, relația cu Bogdan. El părea să se fi resemnat cu ideea.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat

Bogdan și Andreea de la Mireasa sezonul 8 s-au despărțit

Mai târziu, tânărul le povestea celorlalți despre încheierea relației. El bătea apropo-uri că fata a căutat nod în papură și că ar fi superficială.

”Sentimentele ei nu au fost reale”, a afirmat Bogdan în fața celor prezenți. Mai târziu, pe terasă ieșea și Andreea.

Profitând de faptul că au rămas singure, doamna Crina i-a spus câteva cuvinte fostei nurori.

”Lui îi trebuie o persoană lângă el să nu treacă de la o stare la asta. Tu la fiecare gând te închizi în tine. Stai, te închizi, nici noi nu am putut discuta în ultimul timp. Te frămânți, te gândești mult. Se vede clar că nu-i ceea ce vrei tu”, i-a zis doamna Crina.

În emisia live din 2 octombrie, Andreea a punctat că nu știa despre trecutul lui Bogdan. De celalată parte, el a zis că fata e superficială și că nu a fost sigură pe relația lor.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 28 septembrie 2023. Madi și Sergiu, protagoniștii unor scene fierbinți. S-au rușinat când au văzut imaginile

Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat... Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Bogdan, poveste întunecată din trecutul lui. Nici mama nu știa de problemele cu pol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x