Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 22 noiembrie 2023. Madi și Sergiu s-au logodit. Primele impresii după noaptea la hotel

Madi și Sergiu s-au logodit la Roma. Cum a fost cererea în căsătorie și care au fost primele impresii după noaptea la hotel.

Mireasa sezonul 8, 22 noiembrie 2023. Madi și Sergiu s-au logodit. Primele impresii după noaptea la hotel Galerie
Madi și Sergiu s-au logodit la Roma. Cum a fost cererea în căsătorie și care au fost primele impresii după noaptea la hotel. | Antena 1

Madi a fost surprinsă de cererea în căsătorie. Cei doi au fost foarte emoționați în unul dintre cele mai speciale momente din viața lor.

”A zis că ”nu, nu te cer” și l-am crezut. M-au luat și pe mine emoțiile când l-am văzut pe el că tremura tot”, a zis Madi.

Mamele concurenților i-au felicitat pentru logodnă. Mama lui Madi a zis că momentul a fost foarte frumos și abia a putut vorbi din cauza lucrurilor. Ea consideră că s-au schimbat în bine și i-a transmis fiicei că o iubește până la infinit.

Impresionată a fost și doamna Nadia, mama lui Sergiu.

”Felicitări amândurora, sunteți superbi. Mi-ați dat niște emoții, lacrimile mele de fericire nu se mai termină”, a afirmat doamna Nadia, mama lui Sergiu.

”Casa de piatra cea mai tare, să nu vă despartă nimeni în viața asta.”, a mai spus doamna Nadia, care era foarte emoționată.

Madi și Sergiu s-au logodit. Primele impresii după noaptea la hotel

După ce s-au logodit, Madi și Sergiu au sărbătorit la hotel. Dimineața, cei doi au afirmat că au reușit să se și odihnească, însă s-au trezit de mai multe ori pe parcursul nopții din cauza emoțiilor.

Ei au susținut că sunt compatibili și fata strălucea după cererea în căsătorie. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au plecat din țară. Ce imagini au publicat cei doi soți și ce au spus anterior despre Amir

Mireasa, sezon 6. Cum a răspuns Miruna, întrebată dacă a ținut legătura cu Cosmin după divorț. Ce a spus despre fostul s... Mireasa sezonul 8, 22 noiembrie 2023. Andreea s-a despărțit de Alex. Cum explică decizia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x