Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Sergiu a fost sunat de un fost concurent. Ce a ținut neapărat să-i transmită

Sergiu este foarte tensionat după ce a fost acuzat de falsitate și că visează la marele premiu. El a primit sfaturi de la un fost concurent, care l-a sunat.

Mireasa sezonul 8. Sergiu a fost sunat de un fost concurent. Ce a ținut neapărat să-i transmită Galerie
Sergiu este foarte tensionat după ce a fost acuzat de falsitate și că visează la marele premiu. El a primit sfaturi de la un fost concurent, care l-a sunat. | Antena 1

Sergiu este foarte tensionat după ce a fost acuzat de falsitate și că visează la marele premiu. El a primit sfaturi de la un fost concurent, care l-a sunat.

Sergiu a fost sunat de un fost concurent

Sergiu a fost sunat de un fost concurent, Andi. Acesta a dorit să-i ofere câteva sfaturi după ce l-a văzut foarte afectat pe logodnicul lui Madi.

”S-a acumulat multă negativitate și, crede-mă, cred că pot să te înțeleg cel mai bine dintre toate persoanele. Vreau să-ți dau, așa, un mic sfat pentru că te-am cunoscut ca un om mai senin și chiar mi-ar face plăcere să te văd în aceeași ipostază pentru că, de aici în 8 zile, vei pune pe foaie o semnătură importantă.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 14 decembrie 2023. Ce a vorbit Adrian despre Sergiu cât timp a fost în afara casei

Vei bifa o etapă mare din viața unui om. Asta ar fi una chestie, în opinia mea, pe care ar trebui să te bazezi. În plus, gândește că vei ieși de acolo și vei avea un acoperiș pentru care tu ai muncit. Familia ta și familia lui Madi este de partea voastră. Orice, când vei ieși de acolo, vei fi înconjurat de o situație pozitivă și de bine oarecum. Te iubește, o iubești, ieșiți amândoi. Până acum câteva săptămâni nu era ceva ușor, dacă stai să te gândești. Știm amândoi ce s-a întâmplat”, a spus Andi.

Sergiu i-a spus că el a evitat să vorbească despre alte perssoane, motiv pentru care consideră că și celelalte persoane ar trebui să facă la fel.

Andi i-a transmis că nu se aștepta să se discute despre cuplul Madi-Sergiu. ”Îmi pare rău că te afectează”, a mai adăugat el.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 14 decembrie 2023. Daniel a ajuns la spital. Ce a pățit logodnicul Anei

Unde votezi pentru Marea Finală a sezonului 8

Finala Mireasa sezonul 8 este pe 22 decembrie 2023. Cinci cupluri și-au depus actele pentru căsătorie și s-a dat START VOT.

Cuplurile pot fi votate prin SMS la 1272 și gratuit pe cele două platforme de vot: http://mireasa.a1.ro și în Aplicația Antena 1. Concurenții pot fi votați atât individual, cât și pe cupluri.

Mireasa sezonul 8, 14 decembrie 2023. Daniel a ajuns la spital. Ce a pățit logodnicul Anei... Ce mai fac Simona și Andrei de la Mireasa. Cum au apărut în mediul online alături de Hatice și Mihai, după o absență înd...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x