Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Telespectatorii au votat intens în ultima săptămână. Iată cum arată clasamentul, cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii în Gala din 9 februarie 2024.

Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Telespectatorii au votat intens în ultima săptămână. Iată cum arată clasamentul, cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii în Gala din 9 februarie 2024. | Antena 1

A fost o săptămână intensă la Mireasa. Antonia și Andrada s-au ”duelat” pentru Albert, după ce la petrecere, prima fată a fost deranjată de atitudinea lui rece. Tot la party, Liviu a fost mustrat de Maria pentru că a vrut să o îmbrățișeze de ”la revedere”, dar fata a reacționat total diferit când Valentin a pupat-o pe gât.

Cei doi băieți și-au exprimat intenția de a o cunoaște, iar Valentin chiar i-a dăruit un buchet de flori. Însă ea spune că nu se vede cu niciunul.

Cristina și Alexandru s-au sărutat la petrecere și formează un cuplu. Cei doi au avut o discuție după ce familia băiatului a trimis o scrisoare în care îl atenționa să aibă grijă, să nu se grăbească, pentru că e posibil ca fata să nu fi depășit ultima relație. Însă Cristina l-a asigurat că nu se mai gândește la trecut și lucrurile s-au liniștit între ei.

Pe de altă parte, tensiunile în triunghiul Antonia-Albert-Andrada au continuat, fiind amplificate de prezența părinților Andradei, care a deranjat-o atât de mult pe Antonia, încât aceasta a părăsit platoul.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare în care se află Silviu. Ce a decis publicul

Surpriza a venit tocmai din partea lui Albert, care după atâtea discuții, a concluzionat că nu place pe niciuna dintre cele două fete.

Valentina și Șervan au avut și ei parte de îndoieli, mai ales băiatul, care nu e sigur că poate accepta meseria tinerei.

Cristi și Eliza s-au apropiat, băiatul fiind convins că vrea să o cunoască mai bine. Tot în această săptămână, concurenții l-au propus spre eliminare pe Silviu după un scandal cu Valentin, în care s-a implicat și Alexandru.

Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În ediția Gală Mireasa din 9 februarie 2024, moderatoarea Simona Gherghe a citit clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 9 februarie 2024:

TOP 3 FETE

1. Maria

2. Laura

3. Iuliana

TOP 3 BĂIEȚI

1. Cristian

2. Albert

3. Liviu

Mama Săptămânii: doamna Mariana. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cristian spune că a făcut videochat. Ce părere are mama lui, doamna Daniela, despre asta

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare în care se află Silviu. Ce a decis publicul... Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Mamele au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x