Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare în care se află Silviu. Ce a decis publicul

Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare în Gala din 9 februarie 2024. Iată ce au decis telespectatorii.

Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare în care se află Silviu. Ce a decis publicul Galerie
Simona Gherghe a anunțat rezultatul cursei de eliminare în Gala din 9 februarie 2024. Iată ce au decis telespectatorii. | Antena 1

Silviu a intrat în această cursă de eliminare pentru că a încălcat regulamentul casei Mireasa.

Silviu și Valentin au avut o ceartă, la care s-a implicat și Alexandru. Scandalul s-a lăsat cu amenințări și cuvinte care nu pot fi reproduse la TV, motiv pentru care Simona Gherghe a anunțat o sancțiune gravă: „Nu ne amenințăm că ne batem, că cine știe ce se întâmplă afară. Amândoi ați făcut o chestie care nu are legătură cu emisiunea Mireasa și Alexandru v-a ținut isonul”.

Casa a votat care dintre cei trei băieți implicați în conflict să intre la cursa de eliminare. Cei mai mulți dintre concurenți l-au nominalizat pe Silviu, așa că el a intrat în cursa de eliminare.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Mama Cristinei intervine după scrisoarea trimisă de familia lui Alexandru. Ce a avut de spus

Rezultatul cursei de eliminare în care se află Silviu. Ce a decis publicul

Astfel, telespectatorii au avut la dispoziție câteva zile pentru a decide soarta lui Silviu. În Gala de vineri, 9 februarie, moderatoarea Simona Gherghe a anunțat ce a decis publicul.

Cu sufletul la gură, Silviu și doamna Carmen, au așteptat să afle dacă rămân sau își fac bagajele pentru a părăsi casa Mireasa.

”A fost o cursă destul de strânsă. Procentele sunt 42,87% cu 57,13%. 57, 13% dintre telespectatori au răspuns că ”da”, vor să te elimine din emisiune”, a anunțat Simona Gherghe.

”Era clară situația”, a punctat Silviu, după ce cu câteva minute în urmă spunea că își dorește să părăsească competiția.

Simona Gherghe i-a rugat să meargă să facă bagajul și l-a asigurat că îl va anunța dacă este în top.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cristian spune că a făcut videochat. Ce părere are mama lui, doamna Daniela, despre asta

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 9. Mama Cristinei intervine după scrisoarea trimisă de familia lui Alexandru. Ce a avut de spus... Mireasa sezonul 9, 9 februarie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x