Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Familia lui Liviu, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere au verișorii despre Iuliana

Familia lui Liviu a venit în vizită la Mireasa Capriciile Iubirii. Ei au spus ce părere au despre Iuliana.

liviu si iuliana de la mireasa sezonul 9 Galerie
Familia lui Liviu a venit în vizită la Mireasa Capriciile Iubirii. Ei au spus ce părere au despre Iuliana. | Antena 1

Surpriză pentru Liviu și doamna Viorica. Cei dragi au venit în platou pentru a îi strânge în brațe și a le arăta susținerea pentru cuplul format de concurent.

Familia lui Liviu, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere au verișorii despre Iuliana

”O, nu se poate”, a zis Liviu când și-a văzut familia. ”Nu se poate, de ce râdeți de mine acum?!”, a mai adăugat acesta. Alături de Iuliana și Liviu au venit verișorii.

”El și-a creat singurul drumul spre ce a vrut să facă în viață. Dacă decide că Iuliana e potrivită, e potrivită. Nu putem simți noi”, a zis verișorul.

Verișoara a spus lucrurile pe nume: ”E foarte potrivită pentru el. Sincer, da, îmi place, e foarte frumoasă. Se simte foarte tare atracția dintre ei. Se simte așa în aer un pic ceva acolo. Acel ”Te iubesc”, care e foarte controversat pe rețelele de socializare și peste tot, dacă a simțit să-l zică, să-l zică.”

Citește și: Ce legătură există între Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursă

După ce i s-a spus că e reținută, Iuliana a explicat că Liviu face multe gesturi frumoase pentru ea și se bucură, însă nu se poate exterioriza.

”Nu știu de ce nu mă pot exterioriza atât de mult. Eu cred că el știe, și-a dat seama”, a spus fata.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

CURSA DE ELIMINARE DINTRE IULIANA ȘI CRISTINA RĂMÂNE DESCHISĂ PÂNĂ ÎN GALA DE VINERI PE HTTP:MIREASA.A1.RO ȘI ÎN APLICAȚIA ANTENA 1.

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Ce legătură există între Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pe... Mireasa sezonul 9. Doamna Daniela susține că vrea ca Laura și Cristian să se certe: ”Să izbucnească, să vedem despre ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x