Antena Căutare

Roberto de la Mireasa sezonul 7, fotografii în compania unei tinere misterioase. Are fostul concurent o nouă iubită?

Roberto de la Mireasa sezonul 7 și-a pus fanii pe jar după ce a publicat câteva imagini în care apare în compania unei domnișoare, în ipostaze care nu par a fi tocmai „prietenești”. Urmăritorii s-au întrebat imediat cine este tânăra „misterioasă”. Iată fotografiile!

colaj foto cu roberto de la mireasa Galerie
Imaginile care i-au făcut curioși pe urmăritorii lui Roberto. Ce a apărut pe contul său de socializare | Antena 1

Roberto a participat în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 7, pentru a-și găsi o parteneră, însă la final, fostul concurent a părăsit competiția de unul singur. Lucrurile par să se fi schimbat între timp, după ce tânărul a publicat câteva imagini care au ridicat semne de întrebare.

Roberto de la Mireasa sezonul 7 a postat în mediul online o imagine alături de o femeie „misterioasă”, iar fanii emisiunii s-au întrebat dacă aceasta este noua lui iubită. Ipostazele în care cei doi s-au afișat indică faptul că Roberto nu ar mai fi un bărbat singur.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce a făcut Roberto la scurt timp de la eliminarea din competiție. Cu ce alt fost concurent s-a întâlnit

Cum s-a afișat Roberto, fostul concurent de la Mireasa. Ce a apărut pe contul lui de socializare

Fostul concurent a preferat să fie discret cu viața personală, în urma eliminării din competiție. De curând însă, Roberto și-a luat prin surprindere fanii, după ce a publicat câteva imagini în care apare în compania unei domnișoare.

Ipostazele în care s-au afișat cei doi au ridicat multe semne de întrebare, având în vedere că cei doi par destul de apropiați pentru a se considera că ar fi doar prieteni. Rămâne însă de văzut dacă fostul concurent este implicat sau nu într-o relație.

În casa Mireasa, fostul concurent s-a apropiat la un moment dat de unele concurente, însă apropierile nu s-au transformat într-o relație. De curând a ieșit la iveală faptul că tânărul ar fi fost interesat de Miruna, fosta concurentă a sezonului 6 de la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7. Imagini după eliminarea lui Roberto din competiție. El si doamna Livia au plâns mult la plecare

Roberto pusese ochii pe Miruna de la Mireasa? Ce a dezvăluit fosta concurentă

În urmă cu câteva zile, Miruna de la Mireasa sezonul 6 a dezvăluit că Roberto și-ar fi dorit să o cunoască mai bine, acesta trimițându-i chiar și un mesaj. Fostul concurent ar fi întrebat-o dacă mai este în București, cu gândul că poate se vor întâlni. Miruna a povestit că nu și-a dorit însă să aibă nicio legătură cu Roberto. Mai apoi, el ar fi jignit-o, iar fosta concurentă a aflat.

„Îmi pare rău că nu mai am mesajul în care mă întreabă dacă locuiesc în București și inimile de pe stories (...) Intenția a existat că, dacă îți răspundeam, te îndrăgosteam, te îndrăgosteai pentru a 20-a oară anul ăsta că am observat cât de ușor te îndrăgostești tu de orice ființă care respiră”, a povestit Miruna, pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Ulterior, Roberto a precizat că nu și-a dorit o relație cu Miruna, ci doar a încercat să poarte o conversație. Totodată, acesta a negat că ar fi criticat-o.

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio au mers împreună la sală. Cum și-a surprins tânărul soția... Ce mai fac Alin și Cosmina de la Mireasa sezonul 3. Anunțul făcut de fostul concurent: ”Avem motiv dublu de bucurie și c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x