Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Smiley News: Un om al străzii a avut parte de supriză vieţii lui după ce a dovedit cât este de talentat

 

În ajunul Anului Nou, Jonathan Walker, un cântăreţ stradal a mers în Leeds pentru a-i încânta pe oameni cu talentul său şi pentru a încerca să-şi câştige astfel traiul. La un moment dat el a fost abordat de un om al străzii imobilizat într-un cărucior cu rotile care l-a întrebat dacă poate cânta alături de el. Deşi îl văzuse de nenumărate ori de-a lungul anilor, Jonathan nu avea idee că acest bărbat poate să cânte şi încă foarte bine.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe