Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit un preparat care conţine orez, carne, arahide, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Limba soacrei".
Ingrediente pentru rețeta Limba soacrei
Mod de preparare pentru rețeta Limba soacrei
Mușchiulețul curățat foarte bine, se taie în medalioane de 5 cm grosime și se țin la marinat pentru 30 de minute, într-un sos din iaurt cu zeamă de lămâie, coajă de lămâie rasă, sare și piper.
Se scurg medalioanele de mușchiuleț, se trec prin făină amestecată cu lapte de cocos și condimente și se prăjesc în ulei încins.
Încercați și rețeta Evantai bavarez, sau rețeta Muşchiuleţ magic!
Orezul se fierbe al dente, se scurge și se trece prin jet de apă rece. Se amestecă, apoi cu mazărea fiartă și scursă, cu stafide și arahide, cu bucăți de ananas trase la tigaie cu puțin usturoi și lapte de cocos, dar și cu bucăți mici de omletă preparată cu puțin turmeric.
Medalioanele din mușchiuleț de porc se servesc pe foi de andive, decorate cu rondele de ardei iuți, alături de orezul amestecat cu delicioasele ingrediente.