Stufat de pui cu ciuperci
Ingrediente pentru Stufat de pui cu ciuperciȘ
aripioare 1 kg
ciuperci champignon 1 kg
ardei capia 500 gr
ceapa verde 5 leg
usturoi verde 5 leg
rosii in bulion 500 gr
marar si patrunjel 1 leg
lamaie 1 buc
miere 200 gr
boia iute
sare si piper
ulei de masline
aripioarele se condimenteaza se ung cu mierea si
zeama de lamaie si se dau la cuptor 1 ora
ciupercile se taie in patru si se calesc in ulei de masline
se adauga partile albe de la ceapa si usturoiul
rosiile in bulion ardeiul capia taiat bastonase si se lasa pe foc 20 min
se adauga frunzele de la verdeturi si se continua
inca 20 min
la sfarsit se adauga verdeata si aripioarele
Echipa Neatza va ureaza pofta buna!
Miercuri, 28.04.2010, 10:11