Antena Căutare

Ah, ce trup, ce picioare! Anna Lesko este "muy caliente" în piesa Ivanko, alături de Culiță Sterp | VIDEO

Anna Lesko și Culiță Sterp cântă piesa Ivanko, un single fresh, cu versuri în ucraineană și română, despre o poveste de dragoste pură. Piesa este însoțită de un videoclip colorat, cu influențe pop-art și vibe-uri pozitive.

Anna Lesko și Culiță Sterp, ipostaze incendiare în noul lor videoclip. În urmă cu puțin timp, Anna lesko și Culiță Sterp au lansat melodia „Ivanko”. Duetul a fost mult așteptat de către fanii celor doi artiști. Videoclipul este exrem de provocator, iar mișcările Annei Lesko în fața lui Culiță Sterp sunt extrem de provocatoare.

Culiță Sterp nu și-a putut lua ochii de la mișcările artistei. Anna Lesko a abordat un look extrem de senzual și colorat pentru acest videoclip. Fanii sunt de-a dreptul surprinși de această colborare, dar într-un mod plăcut. Anna Lesko și Culiță Sterp joacă foarte bine rolul de îndrăgostiți în videoclipul noii lor piese, cântată în română și ucraineană, iar imaginile vorbesc de la sine.

Anna Lesko, filmată când se dezbracă total și lasă totul la vedere, fără inhibiții! VIDEO interzis minorilor

Ah, ce trup, ce picioare! Anna Lesko este "muy caliente" în piesa Ivanko, alături de Culiță Sterp | VIDEO

Anna Lesko vrea să îl seducă pe Culiță Sterp? Cum au fost surprinși cei doi

Anna Lesko este una dintre cele mai extravagante artiste și adesea a fost judecată pentru aparițiile sale provocatoare de pe internet. Artista nu ezită să își arate formele apetisante ori de câte ori are ocazia. Unde mai pui că artista este de o frumusețe irezistibilă.

După imaginile surprinse cu Anna Lesko și Culiță Sterp în timpul filmărilor, artista a continuat șirul jocurilor seducătoare și a s-a filmat alături de Culiță Sterp în ipostaze tare provocatoare. Filmarea a ajuns pe conturile de socializare, iar fanii nu se pot abține să nu întrebe dacă se înfiripă ceva între Anna Lesko și Culiță Sterp.

S-a pozat complet goală! Anna Lesko, apariție interzisă minorilor! Fanii au văzut totul

Ah, ce trup, ce picioare! Anna Lesko este "muy caliente" în piesa Ivanko, alături de Culiță Sterp | VIDEO

Anna Lesko și Culiță Sterp

Anna Lesko l-a sedus pe Culiță Sterp! ”Se naște o idilă”?

Anna Lesko l-a sedus pe Culiță Sterp la filmările noului videoclip în care cei doi fac duet.

Anna Lesko e seductoare și fatală în noul videoclip filmat în urmă cu câteva zile împreună cu celebrul Culiță Sterp, la o piesă producă de Costi Ioniță. Primele imagini de la filmări o arată de bomba sexy în timp ce face un adevărat show în fața fostului soț al lui Carmen de la Sălciua.

Anna Lesko le-a oferit ”priveliștea extraordinară” șoferilor! Artista ”arde în flăcări” pe străzile Capitalei! Cum s-a afișat focoasa cântăreață în trafic

Ah, ce trup, ce picioare! Anna Lesko este "muy caliente" în piesa Ivanko, alături de Culiță Sterp | VIDEO

Cei doi sunt despărțiți de un geam, însă farmecul Annei pare să-l fi răpus pe Culiță, astfel încât nici nu mai știi dacă acesta joacă un rol sau pur și simplu i s-a tăiat respirația. Pentru că Anna Lesko are acest efect asupra bărbaților, indiferent cât de duri s-ar putea crede aceștia.

”Se naște o idilă”, e unul din versurile memorabile ale Annei Lesko, aplicabil (deocamdată, doar cu semnul întrebării) în cazul ei și a lui Culiță Sterp. Indiferent care va fi viitorul celor doi, despre aceastp colaborare se va vorbi mult de acum înainte. Iar dacă cumva Carmen de la Sălciua mai are vreun sentiment pentru fostul ei partener de viață, acum ar fi momentul să fie îngrijorată.

Maestrul umorului din România la "Neatza". Magitot, cele mai tari trucuri de magie: "Răzvan, câte ouă are... La mulţi ani, Ramona Olaru! Surpriză de proporţii pentru frumoasa vecină de la "Neatza cu Răzvan și Dani", în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x