Antena Căutare

Românii pot obține anularea amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare! Ce trebuie să faci

Amenzile pentru încălcarea ordonanțelor militare, mărite de la 1 aprilie, s-au dovedit a fi neconstituționale și pot fi anulate. Ce trebuie să afle românii?

Adina Lăcătușu, reporterul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a oferit mai multe informații despre cel mai fierbinte subiect al momentului. Până pe data de 14 mai, românii sunt obligați să aibă asupra lor declarația pe propria răspundere, de fiecare dată când părăsesc locuința.

ROMÂNII POT OBȚINE ANULAREA AMENZILOR

Recent, Curtea Constituțională a decis să amenzile pentru încălcarea ordonanțelor militare, mărite de la data de 1 aprilie, nu sunt constituționale.

citește și: Cum putem contesta amenzile primite pentru încălcarea Ordonanțelor Militare? Un avocat explică, pas cu pas, ce trebuie făcut

După mărirea amenzilor, mai bine de 300.000 de români au fost sancționați, iar valaorea totală a amenzilor a ajuns la aproximativ 600.000.000 de lei, adică aproximativ 120 de milioane de euro.

Românii pot obține anularea amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare! Ce trebuie să faci

Ce trebuie să faci ca să obții anularea amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare

Ce trebuie să faci ca să obții anularea amenzilor pentru încălcarea ordonanțelor militare

Mulți au considerat că aceste amenzi sunt prea mari, iar Curtea Constituțională a decis să permită românilor să conteste aceste sancțiuni. Toți cei care se simt nedreptățiți trebuie să se adreseze unei instanțe pentru a putea obține anularea amenzilor.

citește și: Cine poate contesta amenzile primite? Cele plătite, rămân bun plătite. Contestațiile ar putea să nu fie admise

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ CONTEȘTI O AMENDĂ

Foarte important: dacă simtiţi că aţi fost sancţionaţi pe nedrept, puteţi contesta amenzile primite în timpul Ordonaţei de urgenţă, la judecătoria din raza zonei în care aţi fost amendaţi.

„De multe ori putem să avem dreptate pentru că poate ni s-a aplicat o amendă mult prea mare față contravenția comisă de noi, sau poate nu am comis nicio contraventie, și, în acest scop, contestăm acest proces verbal și asigurăm că am depus toate materialele care atesta punctul nostru de vedere, precum și un martor care poate să ne susțină punctul de vedere și dorește să vină în instanță cu noi”, a explicat avocatul Alina Roșca.

Horoscop 7 mai 2020: Trei zodii pun punct relației cu partenerul! Ce nativ primește azi sume mari de bani... Cei aflați în izolare se pot bucura de mersul la piscină! Ce soluție a găsit un tânăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x