Live acumBaieti de oras (r)
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Cum putem obține ceea ce dorim, cu ajutorul numerologiei! Explicația, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion a dat din casă: „Am un dulap de frici!”

Și adulții își pot exprima dorințele, atât atunci cand se apropie Crăciunul, cât și în orice zi din viața lor, astfel încât Universul să îi susțină prin intermediul Legii Atracției. Explicația a fost dată de un numerologul Corina Stratulat,, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Numeorogul a dat explicația pe îndelete, folosind și o tablă. Pe Dani Oțil, însă, l-a pus într-o încurcătură.

„Numai o femeie poate să își pună 30 de dorințe pe o listă. Bărbații au cel mult patru dorințe. Dacă m-ai pune să pun 30 de dorințe m-aș simți ca la teză și sigur nu au ști să iau locul de trecere. Cine are 30 de dorințe”, s-a plâns Dani Oțil.

Și când a fost întrebat de ce s-a trezit în această dimineață, Dani Oțil a fost pus în dificultate. L-a salvat colegul lui, Răzvan Simion: „De prost!”.

Răzvan Simion a făcut un rezumat din ceea ce a reținut din lecția de numerologie: „Achiziția de poșete reflectă, de fapt, o frică. Am un dulap de frici acasă. Știi care e frica ta, Ramona, când vine vorba de poșete? Să nu ți-o ia alta înainte și să nu o mai găsești la reducere”, a spus el.

Ramona Olaru, însă, l-a contrazis. Teama cea mare, pentru ea, este să capete o poșetă nouă, dar goală!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!