Antena Căutare

Dani Oțil, petrecere surpriză de ziua lui. Prezentatorul se aștepta și i-a surprins el pe prieteni: „M-am prins în ultimul minut”

Înainte de ziua lui, Dani Oțil a avut parte de o petrecere surpriză. Prezentatorul a fost întâmpinat de cei dragi într-un cadru festiv.

Galerie
Dani Oțil împlinește 44 de ani | Instagram

Prezentatorul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a avut parte de o petrecere surpriză cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 44 de ani. Soția, copilul și prietenii i-au fost alături prezentatorului într-un moment special.

Dani Oțil a fost chemat în restaurantul lui pentru o filmare, însă îl aștepta, de fapt, o petrecere surpriză.

Cu un minut înainte de a da cu ochii de cei care au complotat pentru surpriză, prezentatorul și-a dat seama de ce se petrecea acolo, a scos telefonul pentru a filma și a intrat grăbit în restaurant.

„Ăștia m-au chemat la o filmare, dar cred că mi-au făcut petrecere surpriză. Ia să vedem! V-am prins, fraierilor”, a spus Dani Oțil în momentul în care prietenii au aruncat confetii în aer și au început să cânte: „La mulți ani!”

Articolul continuă după reclamă

Gabriela Oțil l-a ținut pe micuțul Tiago în brațe în momentul în care Dani Oțil a ajuns la petrecere.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, imaginea adorabilă din vacanță alături de fiul ei, Tiago.Cum a încercat micuțul să "îi strice" poza mamei lui

Dani Oțil, petrecere surpriză înainte de ziua lui

Printre invitați s-au numărat și colegii de la Neatza: Ramona Olaru, Radu Bucălae, magicianul Robert Tudor, Radu Darie, Diana Munteanu.

Petrecerea a fost una pe cinste, cu lăutari. Invitații au dansat toata seara și s-au distrat. Unul dintre cele mai frumoase momente ale serii a fost dansul lui Dani Oțil cu soția sa. Cei doi au dansat pe ritmurile melodiei: „Mai frumoasă”, iar invitații au fost încântați de momentul romantic al celor doi.

Dani Oțil împlinește 44 de ani pe 24 august. Prezentatorul a avut și un tort special cu ocazia aniversării sale. Pe tort se afla o miniatură dulce a lui Dani, înconjurat de gantere și greutăți.

Citește și: Gabriela Oțil, imagini de senzație la culesul viei. Cu posteriorul la vedere și desculță, soția lui Dani i-a surprins pe fani

Dani Oțil și Gabriela Oțil s-au întors recent dintr-o vacanță în Toscana.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în vacanță în Toscana, unde s-au bucurat de timpul petrecut împreună, de peisaje, dar și de mâncare și de un vin bun. Cei doi soți au avut anterior o vacanță în Turica, într-un resort cu multe tobogane și piscine, pentru a-l bucura pe micuțul Tiago. Părinții au vrut puțin timp pentru ei, așa că în a doua vacanță au plecat fără copil.

Citește și: Tiago, asortat cu mama lui la Super Neatza: „Doamnă, luați-vă copilul!”. Reacția savuroasă a lui Dani Oțil când i-a văzut

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x