Antena Căutare

Tiago, asortat cu mama lui la Super Neatza: „Doamnă, luați-vă copilul!”. Reacția savuroasă a lui Dani Oțil când i-a văzut

Tiago a fost prezent alături de părinții săi la Super Neatza. Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a fost foarte dezinvolt pe platourile de filmare.

Galerie
Tiago Oțil, apariție adorabilă la Super Neatza | Antena 1

La nici 3 ani, Tiago Luca Oțil se bucură de simpatia telespectatorilor. Fiul matinalului este aboslut adorabil și îi încântă pe fanii Super Neatza de fiecare dată când își însoțește tatăl la serviciu.

Micuțul Tiago a stat în brațele Ramonei, pe umerii tatălui său, s-a întins pe jos și pe canapele, s-a jucat, a alergat și i-a încântat pe toți cu frumusețea și incoența lui.

Citește și: Declarația Gabrielei Prisăcariu care a pus pe jar internauții: „Mai facem un copil dacă...”. Ce i-a transmis lui Dani Oțil

Tiago Oțil, apariție adorabilă la Super Neatza cu Răzvan și Dani

„Îmi cer scuze mai ales părinților, nu am avut cu cine să-l las pe copil acasă și atunci e cu mătușa Ramona. Îl învăț cu greul. Deja vrea să prezinte o rubrică. Se pare că viitorul meu pe aici nu-și mai are rostul”, a spus Dani Oțil despre fiul său.

În timpul rubricii de modă unde a defilat Gabriela Prisăcariu, Tiago, care a fost îmbrăcat all white la fel ca mama sa, a făcut deliciul telespectatorilor. Imediat cum și-a văzut mama defilând, Tiago a alergat spre ea.

„Deci se poate accesoriza și cu un copil. Asta vreți să-mi spuneți. Doamnă, luați-vă copilul! Vedeți că ați blocat pe cineva!”, a spus Dani Oțil.

Când Gabriela a intrat să prezinte a doua ținută, Tiago a sărit în jurul mamei sale: „Îmi cer scuze că atrage atneția acest pui de maimuță care se găsește în largul lui tot mai tare”, a fost comentariul savuros al lui Dani Oțil.

Citește și: Micuțul Tiago, apariție adorabilă la Super Neatza. Ce a făcut fiul lui Dani Oțil în direct: „Tati, aplauze!”

Tiago a avut mai multe apariții adorabile în platoul de la Super Neatza. Micuțul a fost prezent la emisiunea matinală chiar și când tatăl lui era plecat la filmările Power Couple în Malta. Atunci, micuțul a avut un moment savuros când a răspuns cu „Da” la toate întrebările primite din partea lui Răzvan Simion.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în vara anului trecut. La nuntă a participat și fiul lor.

„Vreau să îi mulțumesc în primul rând soției mele, pentru că mi-a dat o șansă la 40 și puțin de ani să fiu și eu căsătorit. Vreau să le mulțumesc părinților ei că au făcut-o și au crescut-o. Puteau să nu o crească atât de mult, să arăt și eu bine în poze. Vă rog eu mult de tot photoshopați-mă, vreau să arăt și eu de dimensiuni normale. Vreau să le mulțumesc și rudelor mele”, a mărturisit prezentatorul TV.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au cununat religios pe data de 30 iulie 2023. Gabriela a devenit oficial doamna Oțil în urmă cu mai bine de 2 ani. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au cununat civil pe 15 mai 2021, însă și-au dorit să facă și cununia religioasă, urmată de o petrecere cu fast.

Neatza cu Răzvan și Dani, 9 iulie 2024. Rețeta lui Nicolai Tand de varză umplută. Ce ingrediente dau savoare preparatulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x