Elena Ionescu, rochia ultra-scurtă și vaporoasă. Artista a fost la un pas de un accident vestimentar

Elena Ionescu, invitată în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a ales să poarte una dintre cele mai scurte și vaporoase rochii, care a lăsat la vedere totul.

Elena Ionescu se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară

Antena 1

Elena Ionescu se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de la noi din țară. Aceasta impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale impecabile și provocatoare de pe micile ecrane, cât și cu cele din mediul online.

Cântăreața a obișnuit publicul cu stilul său vestimentar și cu look-ul deosebit, însă a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată în cadrul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", din data de 14 aprilie 2021.

Cum arată Elena Ionescu într-o rochie ultra-scurtă și vaporoasă

În această miercuri, Elena Ionescu și artistul chilian Richy B au fost invitați speciali la "Neatza cu Răzvan și Dani", unde au cântat cea mai nouă melodia a lor, "Favela". Cei doi au impresionat prin vocile sale remarcabile, însă ținuta focoasei bruneta a întors toate privirile telespectatorilor.

Cântăreața a îmbrăcat cea mai scurtă rochie și a fost la un pas de a face un accident vestimentar. Ținuta a oferit o priveliște spectaculoasă asupra celor mai frumoase părți ale corpului, însă a pus-o în dificultate atunci când dansa.

Citește și: Elena Ionescu, spectacol pe micile ecrane într-o fustă mini. Cizmele din piele, uluitor de lungi, au atras atenția tuturor

Mișcările de dans ale vedetei mai aveau puțin și îi lăsau la vedere și lenjeria intimă. Aceasta a pus rapid publicul masculin pe jar și a atras toată atenția asupra sa.

Rochia în două culori i se potrivește de minune și îi scoate în evidență atuurile fizice, în special picioarele subțiri, bustul generos și talia de invidiat. De asemenea, Elena Ionescu a asortat cu piesa sa vestimentară și o pereche de cizme lungi, care îi vin perfect și completează outfit-ul ales.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că artista este adepta celor mai sexi ținute și nu ezită să își afișeze cele mai apetisante forme ale corpului. Un lucru este evident, focoasa brunetă se mândrește cu cele mai frumoase trăsături ale feței și cu un trup perfect în adevăratul sens al cuvântului.

Cine este Elena Ionescu

Elena Ionescu s-a născut în data de 17 mai 1988 la Caracal, unde a urmat și studiile Colegiului Național „Ioniță Asan”. Aceasta a fost pasionată de muzică încă din copilărie, dar a cunoscut succesul în 2006, când s-a alăturat trupei Mandinga, însă în 2016 a părăsit grupul pentru a-și continua cariera în industria muzicală solo.

Citește și: Elena Ionescu, fotografie incendiară în piscină. Cum arată artista într-un costum de baie provocator

În anul 2014, frumoasa brunetă a participat la emisiunea "Te cunosc de undeva!", unde a reușit să impresioneze publicul cu transformările sale spectaculoase și cu talentul său remarcabil de a cânta. Elena Ionescu a evoluat din punct de vedere profesional și acest lucru este evident din toate reușitele sale de până acum.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: "Decembrie de poveste", "Laleyla", "Ce e dragostea?", "Noapte albă", "Al 6-lea simț" și "Sube el volumen". Aceasta a colaborat și cu artiști renumiți, precum Puya, Vescan, Glance și Mihai Chițu.

Cântăreța se mândrește cu o carieră de succes în industria muzicală.

Ultimele știri