Antena Căutare

Magicianul Robert Tudor a venit la Neatza cu fiica lui ca asistentă. Momentul adorabil cu Ade și tatăl ei: „Cu cine semeni tu?”

Adeline Tudor și-a însoțit tatăl la Super Neatza. Toți cei prezenți în platou au fost fermecați de frumusețea mezinei lui Robert Tudor.

Colaj cu Magicianul Robert Tudor Galerie
Magicianul Robert Tudor a venit alături de fiica lui, Adeline Maria Tudor, în platoul de la Super Neatza | Antena 1

Robert Tudor și soția sa Elena au împreună doi copii superbi: pe David și pe Adeline. Îmbrăcată în costum de pikachu, fiica magicianului a intrat în platou, ținută de mână de Robert Tudor, care a purtat la rândul său un costum galben de pui.

„Cea mai veselă familie din România, dacă există un grad de comparație pentru așa ceva! Magicianul Robert Tudor și superba lui asistentă”, a anunțat Răzvan Simion venirea în platou a Magicianului Robert Tudor, alături de puiul său cel mic.

Citește și: Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor

Adeline Tudor i-a fermecat pe toți cei prezenți la Super Neatza

„Ea este Adeline, puiul meu cel mic. Zi-le tu cu cine semeni așa frumoasă!”, i-a spus Robert Tudor micuței Adeline Maria Tudor:

„Cu mami”, a răspuns micuța.

„Putem să confirmăm că o știm bine pe mami”, a completat Răzvan Simion.

„Mai gândește-te puțin, da?”, i-a atras atenția magicianul, dar micuța și-a menținut răspunsul.

„Cu cine semeni tu așa deșteaptă?”, a întrebat-o Răzvan Simion pe Ade.

„Cu mami”, a răspuns fetița.

„Măi copile, ce-am vorbit noi toată ziua?”, a glumit Robert Tudor.

„Cu cine semeni tu așa de talentată?”, a continuat prezentatorul de la Super Neatza.

„Cu mami”, a răspuns Ade.

„Măi fată! Cine te-a adus aici?”, a glumit din nou Robert Tudor, precizând: „Adeline o să ne ajute la numerele de magie”

Micuța Ade a spus formula magică, ajutându-l astfel pe tatăl său la trucurile de magie.

„Să mai vii cu ai tăi copii, că nu ești atât de expansiv!”, l=a sfătuit Răzvan Simion pe magician.

„Și nu-i faci nimic Ramonei”, a completat Dani.

Adeline a ascultat de tatăl său și a stat foarte apropiată de el pe tot parcursul prezenței sale în platoul de la Super Neatza.

Citește și: Magicianul Robert Tudor a sunat-o pe mama Ramonei Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce i-a zis în direct: ”Auzi, doamnă...”

Cum a ajuns Robert Tudor să fie magician

Robert Tudor a povestit pentru a1.ro cum a plecat de la un job într-un restaurant de tip fast food.

În urma unui inconvenient la locul de muncă, Robert și-a dat demisia, după cinci ani petrecuți acolo, și a decis să pună bazele propriei firme de magie. „Am cerut o mărire de salariu de 200 de lei și n-au vrut să-mi dea”, mărturisește îndrăgitul magician.

Pentru început, a colaborat cu diverse locuri de joacă pentru copii unde își făcea numerele de magie spre încântarea micuților. Acum poate afirma cu zâmbetul pe buze că aduce încântare copiilor de 21 de ani.

Datorită vechiului loc de muncă a urmat și cursurile Școala de Magie din Viena, de unde a și obținut un certificat de pregătire în 2003.

Robert mărturisește că la școala respectivă a învățat absolut tot, de la cum să interacționeze cu cei mici, până la ce numere de magie sunt adecvate pentru fiecare vârstă. Cu regret afirmă că după cursurile din Viena trebuia să plece în America, însă, fiind imediat după atentatele asupra turnurilor gemene, nu a obținut viza, care oricum se obținea foarte greu.

Întrebat dacă cei doi copii le vor călca pe urme părinților, și soția sa având înclinații artistice, Robert mărturisește că îi lasă să facă ceea ce doresc ei. Atât el, cât și soția doresc să le transmită să fie fericiți indiferent de ce ar alege.

„Nu poți face tot ce-ți place, dar trebuie să-ți placă ceea ce faci”, spune el. Însă mărturisește că David, fiul său, este atras de numerele de magie, făcând chiar el unul pentru un concurs de talente organizat de școală. Robert, bineînțeles, l-a ajutat să-și organizeze numărul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Gelu Voicu, apariție la TV alături de copiii săi. Replica Sofiei care l-a amuzat pe Răzvan Simion: „Ea ți-a rupt inima în 4?”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x