Mare competiție culinară la Neatza cu Răzvan și Dani! Momentul culinar-umoristic în care Cătălin Oprișan prezintă propria rețetă de mic dejun, pentru o singură persoană

Dani Oțil, Ramona Olaru, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan se întrec în cel mai tare mic dejun. Gașca veselă de la Neatza prepară fiecare ideea lui de mic dejun. Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a pregătit a un mic dejun din ouă, castraveți murați, cârnați.

Omletă cu cârnați by Cătălin Oprișan

După ce s-a spălat pe mâini și s-a dezinfectat, conform normelor în rigoare, din această perioadă, carismaticul matinal a fost echipat corespunzător cu halat și bonetă, de către Vlăduț, supervizorul acestei mari competiții culinare.

În spiritul umoristic, care de altfel îl caracterizează, îndrăgitul matinal, a explicat cu lux de amănunte cum prepară el o rețetă proprie de omletă din 5 ouă cu 4 cârnăciori și castraveți murați, pentru o singură persoană, spre amuzamentul colegilor de platou.

S-a dovedit ulterior că de fapt este o rețetă de cârnați cu ouă, diu de ouă cu cârnați, pentru că două ouă s-au pierdut pe parcurs.

Dar nu-s prea mari? Dar n-ai o proporție anume? Acestea au fost exclamațiile colegilor urmărind cum porționează Cătălin cârnăciorii.

Râdeți degeaba, dar o să mâncați de o să vă lingeți pe degete, le-a spus Cătălin colegilor, în timp ce îi asistau munca.

Preparatele concurenților pot fi votate pe Pagina de Facebook Neatza cu Răzvan și Dani.

Pentru a nu pierde savoarea clipelor umoristice din timpul prestației culinare a primului concurent, urmăriți materialul video de mai jos.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri