HomeNeatza cu Răzvan și DaniStiriMare competiție culinară la Neatza cu Răzvan și Dani! Momentul culinar-umoristic în care Cătălin Oprișan prezintă propria rețetă de mic dejun, pentru o singură persoană
Mare competiție culinară la Neatza cu Răzvan și Dani! Momentul culinar-umoristic în care Cătălin Oprișan prezintă propria rețetă de mic dejun, pentru o singură persoană
Dani Oțil, Ramona Olaru, Răzvan Simion și Cătălin Oprișan se întrec în cel mai tare mic dejun. Gașca veselă de la Neatza prepară fiecare ideea lui de mic dejun. Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a pregătit a un mic dejun din ouă, castraveți murați, cârnați.
Autor: Redacție a1.ro
Publicat: Vineri, 03 Aprilie 2020, 09:24 |
Actualizat Vineri, 03 Aprilie 2020, 09:59
Omletă cu cârnați by Cătălin Oprișan
După ce s-a spălat pe mâini și s-a dezinfectat, conform normelor în rigoare, din această perioadă, carismaticul matinal a fost echipat corespunzător cu halat și bonetă, de către Vlăduț, supervizorul acestei mari competiții culinare.
În spiritul umoristic, care de altfel îl caracterizează, îndrăgitul matinal, a explicat cu lux de amănunte cum prepară el o rețetă proprie de omletă din 5 ouă cu 4 cârnăciori și castraveți murați, pentru o singură persoană, spre amuzamentul colegilor de platou.
S-a dovedit ulterior că de fapt este o rețetă de cârnați cu ouă, diu de ouă cu cârnați, pentru că două ouă s-au pierdut pe parcurs.
INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările
Articolul continuă după reclamă
INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările