Antena Căutare

Michaela Prosan întrebată în direct dacă s-a uitat la filme pentru adulți. Ce a răspuns actrița din „Sacrificiul”

Mihaela Prosan, actriţa ce interpretează rolul lui moldovencei Lili din serialul "Sacrificiul", a fost invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Michaela Prosan, actriţa interpretează rolul moldovencei Lili din serialul "Sacrificiul", difuzat în fiecare miercuri și joi, de la ora 20:00, a fost invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani!

Actrița intră în jocul celor doi prezentatori și joacă „Am/ N-am”. Ce răspunsuri a dat Michaela celor mai indecente întrebări.

Actrița nu a jucat poker pe dezbrăcate și nu a avut o relație de o noapte. În schimb, Michaela a făcut dragoste dezbrăcată în mare, a fost îndrăgostită de un actor cu care a jucat și a fost pe o plajă de nudiști.

La întrabarea adresată de către Răzvan Simion, „Am/ N-am privit filme de adulți cu partenerul de viață” , actița din „Sacrificiul” a răspuns cu „Am”.

Videoclip nou la Neatza cu Răzvan şi Dani! Andreea Bănică a interpretat piesa "De nebună"... Ami a făcut show în tramvai, alături de călători. Cum sună noua ei piesă cu care a făcut furori pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x