Antena Căutare

Dani Oțil a renunțat la Neatza! Anunțul a apărut pe pagina sa de Facebook: „Unde pun eu mâna, crește!”

Dani Oțil a reununțat la postul de prezentator „Neatza cu Răzvan și Dani” și, inspirat de medicul cu opt clase , și-a schimbat locul de muncă... pe Facebook.

Dani Oțil a reununțat la postul de prezentator „Neatza cu Răzvan și Dani” și, inspirat de medicul cu opt clase , și-a schimbat locul de muncă... pe Facebook.

Matteo Politi, italianul cu opt clase care a lucrat în mai multe spitale private din București, ca medic chirurg estetician, l-a inspirat de Dani Oțil. Prezentatorul a hotărât că a venit momentul unei schimbări în viața sa, iar italianul i-a demostrat că nimic nu este imposibil.

Facebook mi-a acceptat documentele. De astăzi, dragii mei, am început un nou job! Sunt doctor, „unde pune eu mâna, crește!”, acesta este motto-ul meu. Accept fotografii de aproape, sâni, fese și burice, pentru o primă evaluare online!”

Ce mesaje i-au transmis fanii, după publicarea noului loc de muncă, în materialul video de mai jos:

Acel moment când îți dai seama ce înseamnă, cu adevărat, „sprijinul” familiei... Ani de liceu cu emoții la coringență! Faptul că era olimpic nu l-a salvat pe Dani de la statutul de corigent: „Oțil, sta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x