Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O intersecție din București, blocată de ambiția unei doamne grăbite! Femeia la volan versus tramvaiul. Cine a cedat?

Vineri dimineața, aglomerație, lume grăbită. Ce ar putea lipsi? O confruntare mașină-tramvai! Oare cine a cedat? Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cel mai tare moment din traficul bucureștean!

Vineri dimineața, aglomerație, lume grăbită. Ce ar putea lipsi? O confruntare mașină-tramvai! Oare cine a cedat? Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cel mai tare moment din traficul bucureștean!

Vineri dimineața, șoferii din București au fost martorii unei scene tragi-comice. Circulația într-o intersecție din Capitală a fost aproape blocată, din cauza unei „confruntări” între o...doamnă...și un tramvai. Femeia, care intrase cu mașina pe linia de tramvai, nu înțelegea de ce nu i se acordă prioritate!

În jurul ei, oamenii au început să filmeze scena. Unii au încercat să o convingă că greșește și să îi arate că, din cauza ei, circulația era aproape complet blocată. Degeaba.

„În spate, e coadă mare, se adună troleibuze, tramvaie...bravo dumneaei...asta înseamnă să ții la opinia ta”, a glumit Cătălin Oprișan.

Întreg momentul, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro