Antena Căutare

O intersecție din București, blocată de ambiția unei doamne grăbite! Femeia la volan versus tramvaiul. Cine a cedat?

Vineri dimineața, aglomerație, lume grăbită. Ce ar putea lipsi? O confruntare mașină-tramvai! Oare cine a cedat? Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cel mai tare moment din traficul bucureștean!

Vineri dimineața, aglomerație, lume grăbită. Ce ar putea lipsi? O confruntare mașină-tramvai! Oare cine a cedat? Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cel mai tare moment din traficul bucureștean!

Vineri dimineața, șoferii din București au fost martorii unei scene tragi-comice. Circulația într-o intersecție din Capitală a fost aproape blocată, din cauza unei „confruntări” între o...doamnă...și un tramvai. Femeia, care intrase cu mașina pe linia de tramvai, nu înțelegea de ce nu i se acordă prioritate!

În jurul ei, oamenii au început să filmeze scena. Unii au încercat să o convingă că greșește și să îi arate că, din cauza ei, circulația era aproape complet blocată. Degeaba.

„În spate, e coadă mare, se adună troleibuze, tramvaie...bravo dumneaei...asta înseamnă să ții la opinia ta”, a glumit Cătălin Oprișan.

Întreg momentul, în materialul video de mai sus.

Ce are Cătălin Oprișan mereu în portofel?! Premieră absolută la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Nu credeți? Aduceți-mi gean... „Îmi tremură fiecare celulă din corp!” Vedetele de la „Asia Express” au pornit în marea aventură! Imagini de la plecarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x