Antena Căutare

În goana după selfie-ul perfect, turiștii au distrus Sfinxul, simbolul Bucegilor. Autoritățile au luat măsuri fără precedent!

Goana nebună după selfie-ul perfect nu ține cont de nimic. Vandalizat de nepăsarea turiștilor, Sfinxul din Bucegi trebuie protejat.

Goana nebună după selfie-ul perfect nu ține cont de nimic. Vandalizat de nepăsarea turiștilor, Sfinxul din Bucegi trebuie protejat.

Deși în zonă existau, de multă vreme, panouri care interzic escaladarea Sfinxului, turiștii le ignoră. Administrația Parcului Național Bucegi a amplasat un gard în jurul monumentului natural.

Autoritățile au demarat numeroase campanii de informare și educare a populației. În această perioadă, voluntarii au urcat pe platoul Bucegi și au strâns gunoaiele lăsate în urmă de turiști.

Ce reguli trebuie să respectăm într-un parc național și cum trebuie să ne planificăm o drumeție până la Sfinxul din Bucegi, în materialul video de mai sus.

Lăcrămioara juca fotbal. La 17 ani, a pensionat crampoanele și s-a apucat de box. Acum, este campioană europeană și sper... Cerul României va fi brăzdat de stele căzătoare! Vânătorul de eclipse, totul despre ploaia de meteori „Orlando 2019”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x