Live acumSacrificiul (r)
Prime Time 20:00Antitalent

În goana după selfie-ul perfect, turiștii au distrus Sfinxul, simbolul Bucegilor. Autoritățile au luat măsuri fără precedent!

Goana nebună după selfie-ul perfect nu ține cont de nimic. Vandalizat de nepăsarea turiștilor, Sfinxul din Bucegi trebuie protejat.

Goana nebună după selfie-ul perfect nu ține cont de nimic. Vandalizat de nepăsarea turiștilor, Sfinxul din Bucegi trebuie protejat.

Deși în zonă existau, de multă vreme, panouri care interzic escaladarea Sfinxului, turiștii le ignoră. Administrația Parcului Național Bucegi a amplasat un gard în jurul monumentului natural.

Autoritățile au demarat numeroase campanii de informare și educare a populației. În această perioadă, voluntarii au urcat pe platoul Bucegi și au strâns gunoaiele lăsate în urmă de turiști.

Ce reguli trebuie să respectăm într-un parc național și cum trebuie să ne planificăm o drumeție până la Sfinxul din Bucegi, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!