Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Rona Hartner s-a vindecat de cancerul la colon după șase luni de chimioterapie. „Am zis că e un fel de gripă și l-am tratat”

Rona Hartner a fost bolnavă de cancer la colon, dar cu ajutorul lui Dumnezeu și a doctorilor a reușit să învingă necruțătoarea boală.

„Vreau să fac o conferință despre cancer pentru că am impresia că este foarte mult tabu în jurul acestei boli și că lumea se ferește ca și cum ar fi ceva contagios și nici nu se mai pronunță numele. Eu cred că cel mai periculos este să aflăm despre boala asta prea târziu” , a explicat Rona.

Vedeta a făcut șase luni de chimioterapie, care nu au fost deloc ușoare, în Franța. Aceasta este în acest moment vindecată de boala cu care s-a confruntat.

„După operație simțeam că cineva mă ține de mână și m-am uitat și era peretele lângă mine. Deci efectiv, Dumnezeu m-a ținut de mână în această perioadă” , a continuat aceasta.

Pentru artistă este o victorie faptul că a reușit să se vindece de cancerul la colon. Aceasta îi este recunoscătoare soțui ei, care i-a fost alături în toată această perioadă.

Neatza cu Răzvan și Dani. Amna și Any1 au lansat o nouă piesă. „Este o piesă foarte frumoasă, este sensibilă”... Neatza cu Răzvan și Dani. Cătălin Oprișan a băut bariu, în anii '90. „Am consumat 30 de doze cu biscuiți. Noaptea lumina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x