Căutare Live

Rețetă de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit trei rețete la Neatza cu Răzvan și Dani printre care și rețeta de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă.

Bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă, pregătite de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Cu ingrediente puține, dar cu multă meticulozitate ce îl caracterizează, Chef Nicolai Tand i-a surprins din nou plăcut pe matinali, cu trei preparate interesante, unul dintre acestea fiind rețeta de bruschete cu picioci pârgăliți și ceapă crocantă.

Nicolai Tand se bucură de o mare popularitate în rândul bucătarilor de la noi, detașându-se de aceștia, în special, prin felul lui plăcut de a se exprima, ca un moroșan ce este și care nu-și uită obiceiurile și obârșiile strămoșești.

El aduce în atenția iubitorilor de preparate culinare tradiționale, multe rețete vechi, îndeosebi din zona Maramureșului unde a copilărit.

Una dintre acestea este și rețeta de față, o rețetă pe care o știe de la bunica lui și pe care o prepară cu dragoste și copiilor lui. Este prima rețetă preparată de el, după cum a declarat la neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: Rețetă de șnițel de pui cu orez cremos, preparată de chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Cu siguranță vă întrebați ce sunt aceia picioci pârgăliți. Expresia o mai întâlniți și sub denumirea de cartofi pârgăliți, sau cartofi răzăliți.

Ingrediente pentru Rețeta de Bruschete cu picioci pârgăliți:

  • pâine
  • cartofi
  • ulei
  • ceapă
  • boia de ardei
  • sare și piper
  • slănină
  • murături
  • ceapă roșie

Mod de preparare pentru Rețeta de Bruschete cu picioci pârgăliți

Cartofii bine spălați se fierb în coajă, apoi se scurg, se trec prin jet de apă rece, se curăță și se toacă mărunt, sau se felizaă subțire. Se mai pot da și pe răzătoarea mare.

Ceapa se toacă în fâșii, sau solzișori și se caramelizează la tigaie în puțin ulei de floarea soarelui. Se presară și puțină boia de ardei pentru gust și culoare.

Se adaugă peste ceapa caramelizată cartofii tocați mărunt și se amestecă bine până se întrepătrund gusturile. Se servesc pe bruschete, cu câteva bucăți de murături, bucăți de ceapă roșie și bucăți de slănină afumată.

Citește și: Rețetă de pui la rotisor și tartă de cartofi cu pui, preparată de Nicolai Tand la neatza cu Răzvan și Dani

Este o rețetă simplă cu care ne putem începe oricând ziua de muncă.

Pentru a nu pierde momente savuroase din timpul preparării rețetei de bruschete cu picioci pârgăliți, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani, accesați videoclipul de mai sus!

Rețetă de ciocolată care ajută la arderea grăsimilor, preparată de Anca Alungulesei la Neatza cu Răzvan și Dani... Rețetă de conopidă la cuptor cu sos de condimente, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x