Sărbătorește Ziua Femeii într-un mod special și spune „Sărut mâna, mamă”. Cum te poți înscrie și ce premii sunt puse în joc

Se apropie Ziua Femeii, iar mama ta merită un cadou de-a dreptul special. Îți oferim șansa să-i spui mamei tale cât de mult o iubești, iar mesajul tău va fi premiat în cadrul competiției „Sărut mâna, Mamă!”, desfășurată la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Sărut mâna, mamă”. Cum te poți înscrie la concursul Neatza și ce premii sunt puse în joc

Noul concurs de la Neatza se numește „Sărut mâna, mamă” și are ca scop celebrarea celei mai importante femei din viața fiecăruia dintre noi.

Ce trebuie să știi? Înscrierile pentru campania ”Sărut mâna, mamă” se derulează în perioada 22 februarie-7 martie.

Când și cum te înscrii la „Sărut mâna, mamă”

Tot ce trebuie să faci pentru a participa la competiția competiției „Sărut mâna, Mamă!”, desfășurată la Neatza cu Răzvan și Dani este să accesezi pagina https://a1.ro/sarutmanamama/ și să încarci o fotografie având tema „Sărut mâna, Mamă!’’ și un mesaj de dragoste pentru aceasta.

Cum vor fi aleși câștigătorii competiției „Sărut mâna, mamă”

Cele mai emoționante mesaje vor fi selectate de către redacția emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Înscrierile și participarea la concurs vor avea loc în perioada 22.02.2021 – 07.03.2021. În fiecare ediție difuzată în perioada 01-08.03.2021 va fi ales câte un câștigător. Șase participanți care trimit cele mai emoționante mesaje vor primi ca premii produse cosmetice „Top Line”, pe care se le ofere mamelor lor.

Cine se poate înscrie la „Sărut mâna, mamă”

O persoană poate participa printr-o singură înscriere la Concurs. Participanții înscriși în concurs sunt considerați cei care au încărcat formularul de înscriere la postarea de concurs de pe pagină https://a1.ro/sarutmanamama/. Mama participantului al cărui mesaj a fost selectat de către redacția emisiunii va fi sunată și pusă în legătură cu fiul/fiica pentru a ascultă în direct, în cadrul emisiunii, povestea lor plină de emoție. Astfel, în fiecare ediție difuzată în perioada 01-08.03.2021 va fi ales câte un câștigător. Premiile oferite în prezentul concurs vor putea fi dăruite de către câștigători mamelor cărora le-au fost destinate mesajele transmise.

Citește și: REGULAMENTUL CONCURSULUI „Sărut mâna, Mamă!”

Prin înscrierea la Concurs fiecare participant garantează:

- că are deplină și neafectată capacitatea de folosință și exercițiu (conform prevederilor Codului civil);

- că este posesor al unui act de indentitate ;

- că în eventualitatea câștigării oricărui premiu, va participa la acțiunile publicitare ale Organizatorului (de promovare a acestui proiect în mediile de comunicare ale Organizatorului), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fără alte obligații patrimoniale în sarcina Organizatorului și numai cu consimțământul prealabil pentru prelucrarea de date cu caracter personal exprimat în scopul realizării respectivelor acțiuni publicitare;

- că va face toate demersurile necesare pentru a obţine, dacă este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la acțiunile de promovare în cauza;

- că este persoană fizică cu domiciliul stabil în România care a împlinit 18 ani la dată începerii acestui concurs;

În ce constă premiul oferit la „Sărut mâna, mamă”

Premiul acordat fiecărui câștigător (ce va putea fi oferit de către acesta mamei) constă în produse cosmetice „Top Line”, în valoare totală de 300 de lei. Așadar, fiecare premiu are valoarea de 300 lei. În total se vor acordă 6 (șase) premii (câte un premiu în fiecare zi de Concurs) în valoare totală de 1800 lei. Premiile obținute de câștigători vor fi înmânate de către Antena Tv Group în termen de maxim 60 (șaizeci) de zile de la dată încheierii Concursului. Procesul-verbal se va semna de către un reprezentant al organizatorului și de către câștigător.

Pentru mai multe detalii despre regulamentul concursului dă un click AICI.

Ultimele știri