Antena Căutare

Se însoară Dani Oțil? Matinalul Antenei 1 a anunțat lista invitaților pentru nunta sa: „Sunt destui, care trebuie să vină”

Dani Oţil se gândeşte tot mai serios la nunta lui! Chiar are şi un caiet pregătit cu toţi cei care sunt datori să vina la nunta lui!

Zilele de burlac ale lui Dani Oțil sunt numărate. Numărate chiar de el pentru că nimeni nu știe când vedeta Antenei 1 va renunța la această postură. Cert este că „matinalul” este băiat prevăzător și are încă de pe-acum o listă cu invitații, care sunt obligați să ajungă la evenimentul, care va avea loc la un moment dat.

Dani Oţil se gândeşte tot mai serios la nunta lui! Chiar are şi un caiet pregătit cu toţi cei care sunt datori să vina la nunta lui! Printre ei se află şi colegul său de platou, Răzvan, la nunta căruia spune că a dat un dar de 300 de euro, bani pe care i-a luat înapoi cu împrumut a doua zi!

Doar una este câștigătoare! Monica Radu a fost aleasă „Cea mai sexy mămică din 2019”!... Răzvan Simion și Ramona au rămas fără cuvinte. Dani și Amalia s-au sărutat ca apicultorii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x