Totul despre sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel |Video

Preotul Gabriel Cazacu a explicat la "Neatza cu Răzvan și Dani" ce înseamnă pentru creștini sărbătoarea Sfinții Apostoli Petru și Pavel, dar si cine au fost de fapt, cei doi Sfinți.

Preotul Gabriel Cazacu a explicat la Neatza cu Răzvan și Dani ce înseamnă pentru creștini sărbătoarea Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Acatistul Sf. Petru si Pavel: Rugăciune puternică la îndemâna tuturor

Conform părintelui, aproximativ jumătate de milion de romăni poartă numele Sfinților Petru, Pavel, sau derivate ale acestotra, precum Paul, Petruța, Paulina.

Părintele a declarat că ziua aceasta începe cu rugăciune, iar după amiaza este dedicată sărbătoririi onomasticii celor ce poartă numele sfinților.

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2020. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de "La mulți ani!"

În toată țara există hramuri multe in Sfintele Mănăstiri, care poartă numele sărbătoriților de astăzi.

Cine au fost Petru și Pavel

Sfinții Petru și Pavel au făcut păcate imense! Pentru ce i-ar fi iertat Iisus. Ce să NU faci, luni, dacă vrei să îți meargă bine

Cei doi sfinți sărbatoriți astăzi, Petru și Pavel au fost căpeteniile apostolilor, oameni cu o viață specială, care au murit pentru Hristos. Fiecare dintre cei doi apostoli au propovăduit Evangheli, peste tot în lume, și au murit la Roma, în anul 67 d.Hr.

Ambii au fost martirizați. Conform declarațiilor părintelui, lui Petru i s-a tâiat capul, iar Pavel a fost răstignit cu capul în jos.

Urmăriți mai multe declarații și informații despre aceasta mare sarbătoare creștină, de la părintele Gabriel Cazacu. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Razvan și Dani.

Ultimele știri