Antena Căutare

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2020. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de "La mulți ani!"

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2020. Ziua de 29 iunie, în care se sărbătoresc Sf. Petru și Pavel, marchează și ziua onomastică a peste 500.000 de români. La ceas de mare sărbătoare, toți ar trebui să ne îndreptăm gântul către apropiații noștri și să le transmitem cele mai sincere și duioase gânduri! Iată cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriții zilei

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2020. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de "La mulți ani!"
Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2020. Cele mai frumoase mesaje și felicitări de "La mulți ani!"

Cei doi apostoli sunt sărbătoriţi împreuna pentru că au murit în aceeași zi, în anul 67, în timpul prigoanei creştine declanşată de împăratul roman Nero.

Pentru că Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel au fost în temniţă fiindcă L-au mărturisit pe Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu, au devenit ocrotitori ai sistemului penitenciar din România. Cei doi sfinţi sunt ocrotitori ai celor lipsiti de libertate.

Ce nume sărbătorim de Sfinții Petru și Pavel 2020

În ziua praznicului Sfinții Petru și Pavel trebuie să-i felicităm pe toţi cei care poartă următoarele nume: Petre, Petru, Petrişor, Petruţ, Petruş, Petrică, Pătru, Petruţa, Petronela, Pavel, Pavelică, Paveluţă, Păvălaş, Paul, Paulică, Paulin, Petrache, Paula, Petruţa, Paulina, Paula.

Cele mai frumoase mesaje de Sfinții Petru și Pavel 2020

La muți ani, suflet drag! Sfântul al cărui nume astăzi îl porți și îl sărbătorești să te aducă pe drumul cel mai frumos al vieții într-un pas imens către sinele tău! Dragostea și duioșia să te încununeze la zi de mare sărbătoare! Meriți tot ce e mai frumos! La mulți ani!

De ziua numelui tău iți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes!

Sfinții Petru și Pavel au făcut păcate imense! Pentru ce i-ar fi iertat Iisus. Ce să NU faci, luni, dacă vrei să îți meargă bine

Îți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare în viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros “La mulți ani”, multa sănătate multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi.

La mulți ani! Sfântul Petru/Pavel sa te călăuzească mereu!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

Acatistul Sf. Petru si Pavel: Rugăciune puternică la îndemâna tuturor

Cele mai frumoase mesaje de Sfinții Petru și Pavel 2020

Îţi urez “La mulţi ani” pentru că porţi acest nume, şi fie ca Sfântul Petru, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulţi ani şi fie ca Sfânţii Petru şi Pavel să te călăuzească mereu!

Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Pavel al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfânţii Petru şi Pavel!

A vrut să-l umilească, dar l-a îmbogățit! Cum s-a ales un tânăr cu peste 60.000 de dolari, datorită răutății unei femei.... Iubita lui Florin Salam, de nerecunoscut înainte de nuntă! Cum arată acum Roxana Dobre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x