Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

"Tu știi la ce are febră Flavia?". Vecina de la Neatza, luată la bani mărunți de colegul Dani: "Noi suntem de vină că nu ți-ai folosit inghinalii de mult?"

 

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, s-a accidentat la sală și atât le-a fost colegilor de platou. Dani a început șirul apropourilor enervante pentru vecină: "Tu știi la ce are febră Flavia?"

"Noi suntem de vină că nu ți-ai folosit inghinalii de mult?", a fost reacția lui Răzvan, după ce Flavia a simțit nevoia să explice, în detaliu, ce i s-a întâmplat. S-a apucat de sport!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE