Actorii din serialul „Dosarele X”, recompensați! Cine sunt cei care au primit o stea pe Aleea Celebrităților

Dacă v-ați uitat la „Dosarele X”, nu aveți cum să nu o știți pe actrița americană Gillian Anderson. Ea a devenit cunoscută pentru interpretarea rolului Danei Scully. Dana era agent special FBI. După ce a participat la Globurile de Aur, îmbrăcată în negru pentru a încuraja mișcarea de susținere a egalității și a drepturilor femeilor, dar nu numai atât, actrița a și ptotestat împotriva abuzurilor producătorului Harvey Weinstein, Gillian, în vârstă de 49 de ani, a avut onoarea de a primi o stea pe Walk of Fame.

Dacă v-ați uitat la „Dosarele X”, nu aveți cum să nu o știți pe actrița americană Gillian Anderson. Ea a devenit cunoscută pentru interpretarea rolului Danei Scully. Dana era agent special FBI.

După ce a participat la Globurile de Aur, îmbrăcată în negru pentru a încuraja mișcarea de susținere a egalității și a drepturilor femeilor, dar nu numai atât, actrița a și ptotestat împotriva abuzurilor producătorului Harvey Weinstein, Gillian, în vârstă de 49 de ani, a avut onoarea de a primi o stea pe Walk of Fame.

Imediat după Gala Globurilor de Aur, actrița și-a schimbat ținuta într-o rochie mai sexy. Ea a optat pentru nuanțe metalice și a impresionat prin decolteul lăsat la vedere.

Despre actriță s-a spus că pare îmbătrânită, mai ales din cauza culorii părului, care este un "galben-pui". Însă acest lucru a fost trecut cu vederea rapid, fiindcă vedeta a ținut un discurs emoționant. Gillian a spus că personajul ei din „The X-Files” este unul „înverşunat și independent”.

Actrița a mai adăugat că a avut „marele noroc” să îl cunoască pe Chris Carter, creatorul francizei „The X-Files”, care i-a oferit rolul agentului special FBI Dana Scully, în serialul poliţist.

„O femeie care nu era doar obiectul dorinței unui bărbat, ci o femeie curajoasă, inteligentă, curajoasă, care avea o carieră și era independentă. Era o tipologie de femeie tânără care nu mai fusese expusă până atunci la televizor și, așa cum au demonstrat-o imediat reacțiile fanilor, un model de care aveau nevoie femeile de toate vârstele de pretutindeni care nu aveau o reprezentată la televizor”, a spus Gillian în cadrul discursului ei.

De asemenea, tot ieri, colegul ei, David Duchovny, interpretul personajului Fox Mulder din „The X-Files” a primit o stea pe Aleea Celebrităților. Din păcate, el nu a putut fi prezent la ceremonia care a avut loc la Los Angeles.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri