Antena Căutare

A crezut că va naște două fetițe, însă a adus pe lume o fetiță cu două capete. Ce s-a întâmplat cu bebelușul femeii din Moldova

O femeie însărcinată din Moldova a crezut că are gemeni timp de 36 de săptămâni, dar ce a descoperit la naștere a marcat-o pe viață. Ce au spus medicii și cum a fost posibil cazul cutremurător.

Imagine cu o femeie în sala de operație pentru naștere Galerie
A crezut că va naște două fetițe, însă a adus pe lume o fetiță cu două capete. | Shutterstock

Recent, în localitatea Ocnița din nordul Republici Moldova a avut loc un eveniment mai puțin obișnuit care a înfricoșat toți locuitorii. O femeie în vârstă de 36 de ani, a dat naștere unui bebeluș cu două capete, deși medicii i-au spus că este însărcinată cu gemeni.

Citește și: ”Soțul meu e gravid” Cazul inedit al cuplului în care bărbatul urmează să nască al doilea lor copil. Cum e posibil

Femeia care a adus pe lume o fetiță cu două capete

Potrivit Unimedia, femeia ar fi făcut toate controalele necesare, iar sarcina a decurs complet normal, dar cu toate acestea, medicii nu au putut să observe faptul că bebeșul suferea de o malformație.

Mai mult decât atât, femeia aflase sexul „copilului”, bucurându-se de faptul că va avea două fetițe gemene.

Vestea teribilă a venit în momentul în care nașterea i s-a declanșat și a ajuns pe mâna doctorilor.

„Când m-am dus să nasc, am ajuns în sala de naștere, să nasc natural, dar nu mi-a reușit. Ei au încercat să extragă copilul cu un aparat, nu le-a reușit. Apoi au zis că este o anomalie și m-au dus deja la operație. A doua zi mi s-a spus că fetele sunt moarte. Două ecografii am făcut, mi s-a spus că totul e normal, iar medicul de familie nici nu s-a uitat la acele imagini” a mărturisit femeia în vârstă de 36 de ani într-un interviu.

Citește și: Ce descoperire frapantă a făcut un bărbat după ce a mers să facă o investigație medicală. Medicii au dat peste ceva neașteptat

Deși medicii au asigutat-o că va naște două fetițe gemene și că totul este în regulă, femeia a ajuns într-o postură greu de imaginat.

Soțul acesteia, s-a revoltat și a povestit prin ce clipe grele a trecut.

„Soția a mers la toate controalele. De ce medicul spune altceva, nu vă pot spune. Ea a trecut ambele ecografii. Când s-a născut mi s-a spus că e un corp cu două capete și că nu a fost așa ceva niciodată și că această sarcină trebuia întreruptă după prima ecografie. La prima ecografie deja trebuia să fie clar ce este.

M-am dus la morgă, am luat fetele, le-am înmormântat. Nu m-am putut uita, mama soacră s-a uitat. Mi-a spus că era o fetiță cu un cap mai mare, mai galben și unul mai mic, mai negru. Vrem să povestim ca să nu se întâmple cu alte mame. De vină e medicul unde a făcut ecografia și nu i-au spus, eu așa cred” sunt declarațiile pe care le-a făcut soțul femeii într-un interviu acordat pentru TV NORD Moldova.

Citește și: Creatură ca un „extraterestu gigantic” cu sânge cald a eșuat la mal. Ce este monstrul din adâncuri descoperit de un bătrân

Familia îndurerată trece prin momente dificile, mai ales că nu au o stare materială bună și au în grijă trei copii. Bărbatul lucrează ocazional, iar problemele se țin în lanț.

În timp ce femeia susținea faptul că a făcut tot ce a fost necesar pe parcursul sarcinii, medicul de familie susține că aceasta a făcut o singură ecografie, și anume, USG, comunicându-se că va avea gemeni.

Cât costă un kilogram de cireșe la finalul lunii ianuarie. Prețul îi sperie pe cumpărători... Cum arată tânăra care ne reprezintă la Miss World 2024. Cine este și cu ce se ocupă Ada-Maria Ileana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x