Antena Căutare

Ce destinație a ales premierul Marcel Ciolacu pentru concediul de vară. „Încerc să ajung în ...”

Marcel Ciolacu este cu gândul la vacanță. Iată unde își dorește să își petreacă zilele libere premierul României!

Galerie
Ce destinație a ales premierul Marcel Ciolacu pentru concediul de vară. „Încerc să ajung în ...” | Shutterstock.com

Premierul Marcel Ciolacu i-a luat prin surprindere pe toți atunci când a anunțat ce destinație a ales pentru vacanța de vară din acest an.

Deși nimeni nu se aștepta la un astfel de răspuns, liderul PSD se mulțumește cu o vacanță de doar câteva zile chiar la noi în țară.

Citește și: Premierul Marcel Ciolacu, anunț important pentru o anumită categorie de români. Cine primește 250 de lei de la Guvern în august

Iată unde își va petrece vacanța Prim-ministru al României!

Articolul continuă după reclamă

Ce destinație a ales premierul Marcel Ciolacu pentru concediul de vară

Potrivit Antena 3 CNN, premierul a afirmat miercuri faptul că va încerca să se bucure de o vacanță de câteva zile chiar la noi în țară, undeva în Delta Dunării.

Jurnaliștii au prins un moment prielnic pentru a-l întreba pe liderul PSD dacă a fost în vacanță în această vară sau dacă intenționează să plece în perioada următoare, iar Marcel Ciolacu nu s-a sfiit să răspundă:

„În România, cu certitudine. Încerc să ajung în Delta Dunării câteva zile”.

Decizia i-a luat prin surprindere pe mulți, mai ales că majoritatea persoanelor se așteptau ca premierul României să plece într-o vacanță lungă într-o altă țară, departe de România.

Citește și: O turistă din Olanda, surprinsă de prețurile din România. Nu i-a venit să creadă cât a trebuit să plătească pentru trei mese

Delta Dunării este o destinație perfectă pentru o vacanță de vis, mai ales pentru cei caută multă liniște și verdeață. Locația reprezintă o combinație unică de natură, aventură și cultură.

Există numeroase motive pentru care atât românii, cât și străinii aleg să își petreacă concediul în Delta Dunării, iar printre cele mai importante sunt: peisajele spectaculoase, biodiversitatea extraordinară, tradițiile autentice, ecosistem protejat, activități diverse, accesabilitate, și bineînțeles, liniște și relaxare.

Peisajele din Delta Dunării sunt de o frumusețe răpitoare, unde există lacuri liniștite, pădusi de sălcii, câmpii întinse, dar și canale care îți taie răsuflarea. Priveliștea de ansamblu a Deltei este de-a dreptul unică, motiv pentru care merită vizitată cel puțin o dată în viață.

Delta Dunării este o zonă importantă în lume, aceasta găzduind peste 5 000 de specii de plante, de animale domestice și sălbatice și de păsări rare, precum: pelicanii, egrete, cormorani.

Comunitățile de pescari din zonă au păstrat tradițiile vechi de secole întregi, iar turiștii sunt încântați să afle și să experimenteze autenticitatea locului atât prin gastronomie, cât și prin obiceiurile locale. Spre exemplu, peștele proaspăt gătit la ceaun este un deliciu specific acestei zone.

Activitățile din Delta Dunării sunt extrem de variate, de la activități de agrement precum pescuitul, plimbările cu barca, caiacul, până la activități relaxante organizate de proprietarii pensiunilor.

Delta Dunării este un loc perfect pentru cei care caută liniștea și relaxarea. Evadarea din agitația de oraș se simte aici la cote maxime, turiștii reușind să se deconecteze total, bucurându-se de sunetele naturii și de o atmosferă cu totul diferită.

Citește și: Simona Halep, ținuta de 30.000 euro care a atras atenția tuturor. Cum arată sportiva și ce accesorii scumpe a ales

Cum afectează Luna Nouă în august toate zodiile. Ce schimbări majore apar pentru nativi... Ce cheltuieli presupune o vacanță cu cortul în Italia. O familie din România a dezvăluit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x