Antena Căutare

După bătrânica din Ialomița, acum un vârstnic de 72 de ani din Bacău a fost prins cu substanțe interzise. Ce declarații a făcut

Marți noapte, jandarmii din Bacău au sesizat doi bărbați cu un comportament mai puțin obișnuit care au început să fugă imediat după ce au fost observați. Unul dintre bărbați a fost prins, iar jandarmii au găsit asupra sa mai multe pliculețe cu substanțe interzise. Iată ce declarații a făcut bâtrânul.

Colaj bătrân și pliculețele cu substanțele interzise găsite
După bătrânica din Ialomița, acum un vârstnic de 72 de ani din Bacău a fost prins cu substanțe interzise. | Observator News

După ce o țară întreagă a rămas uluită cu privire la cazul bătrânei din Ialomița, un bărbat în vârstă de 72 de ani atrage din nou atenția publicului larg.

Bătrânelul a fost prins într-o scară de bloc având în posesia sa mai multe pliculețe cu substanțe interzise.

Iată cum a motivat fapta în fața oamenilor legii.

Citește și: Tzanca Uraganu și Andrew Tate au fost opriți în trafic de poliție. Ce a urmat după testarea acestora pentru substanțe interzise

Un bărbat de 72 de ani a fost prins cu substanțe interzise

Bărbatul din Bacău le-a atras atenția jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău după ce a început să fugă la vederea acestora. Oamenii legii se aflau în timpul serviciului în zona stadionului din municipiul Bacău, iar bărbatul prins alături de un prieten au început să alerge imediat ce au văzut echipajul.

Comportamentul mai puțin obișnuit a fost sesizat de către jandarmi și tocmai de aceea au decis să îi urmărească pe cei doi. Surpriza cea mare a fost atunci când unul dintre fugari a fost prins într-o scară de bloc având asupra sa mai multe pliculețe cu substanțe interzise.

În urma verificărilor amănunțite, jandarmii au găsit resturi vegetale cu un miros foarte înțepător pe care le-au considerat a fi substanțe periculoase și interzise. Totodată, o altă supriză a apărut atunci când oamenii legii au observat faptul că bătrânul figura în baza de date și cu alte antecedente penale.

Potrivit Observator, jandarmii au confiscat pliculețele și le-au înaintat pentru continuarea cercetărilor către BCCO Bacău alături de toate documentele de constatare pe care le-au întocmit.

„Mi-a dat pachetul ăsta. Nu știu exact, dar cred că este hașiș” a fost motivația uluitoare pe care a oferit-o bătrânul în vârstă de 72 de ani pentru oamenii legii.

Citește și: Diana Șoșoacă a rămas fără permis din cauza vitezei. Senatoarea s-a filmat în timp ce se certa cu polițiștii: „O să iau avionul”

Cazul este cu atât mai stupefiant, având în vedere faptul că în urmă cu doar 2 săptămâni o altă persoană în vârstă a fost prinsă de oamenii legii în timp ce se ocupa cu o adevărată afacere cu substanțe interizise în județul Ialomița.

Bătrână de 87 de ani, dealer de droguri în Ialomița

La începutul lunii martie a acestui an, vestea că o bătrână din județul Ialomița este dealer de droguri a uimit întreaga țară.

Potrivit Observator, femeia a fost pusă sub control judiciar, după ce autoritățile au descoperit că era pionul principal într-un grup de traficanți. Bătrâna vindea canabis și cocaină, cu 1.700 de lei, la fiecare tranzacție. Mai mult, polițiștii au găsit în casa ei aproximativ 2,4 kilograme de canabis, 44.950 de lei.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2023, trei persoane, membre ale aceleiași familii, dintre care una aflată în executarea unei pedepse privative de libertate, ar fi constituit un grup infracțional organizat având ca scop traficul de droguri și ar fi efectuat, în perioada iunie 2023 – februarie 2024, activități de coordonare, colaborare și sprijinire în cadrul grupului, precum și activitățile de deținere, transport și vânzare de canabis și cocaină, în județul Ialomița.

În urma unei percheziții domiciliare au fost descoperite și ridicate 22 de pungi din plastic transparent conținând aproximativ 2,4 kilograme de canabis, 44.950 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, precum și alte mijloace de probă.

Citește și: Un bărbat s-a trezit cu pistolul la tâmplă după ce polițiștii au intrat peste el, deși au greșit adresa. Ce au transmis oficialii

Cu privire la femeia cercetată, procurorii DIICOT Ialomița au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, având în vedere vârsta înaintată a acesteia (87 de ani) și starea de sănătate specifică vârstei.

Persoanele care ascultă muzică la căști pe timp îndelungat se expun la riscuri extrem de grave. Medicii trag un semnal d... O studentă la medicină a recunoscut cum a reușit să slăbească semnificativ în doar 3 luni. La ce metode a apelat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x