Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Alertă meteo! ANM: Cod Roșu de averse torențiale, grindină și intensificări puternice ale vântului

ANM, alerta meteo cod rosu. Se vor semnala grindina de dimensiunii mari si medii, intensificari puternice ale vantului, vijelie, averse torentiale si frecvente descarcari electrice. Vremea 14 iunie 2019.

ANM, alertă meteo cod roșu. Se vor semnala grindină de dimensiunii mari și medii, intensificări puternice ale vântului, vijelie, averse torenţiale și frecvente descărcări electrice. Vremea 14 iunie 2019.

Vremea 14 iunie 2019. Joi vremea va fi în continuare călduroasă, iar după-amiază disconfortul termic va fi ridicat, cu precădere în regiunile vestice, sudice și sud-estice. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Meteo 14 iunie 2019. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 și 35 de grade, iar cele minime între 13 și 24 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza și seara, local la deal și la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului, cu o probabilitate mai ridicată în regiunile estice și sud-estice, unde vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. Vântul va avea unele intensificări în estul țării, dar de scurtă durată și în timpul ploilor.

Citește și: Update: ANM, avertizări meteo. Cod galben și portocaliu de vreme severă

ANM, alertă meteo - COD ROȘU

Meteo România. ANM, avertizare meteo valabilă în intervalul 14-06-2019 ora 16:55 până la : 14-06-2019 ora 17:45. În intervalul menționat se vor semnala: grindină de dimensiunii mari și medii, intensificări puternice ale vântului, vijelie, averse torenţiale care vor depăşi 50 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Zone afecatate de codul roșu: Județul Bistriţa-Năsăud: Telciu, Târlișua, Spermezeu, Căianu Mic, Zagra, Negrilești.

Citește și: Vremea București azi și în weekend. ANM a actualizat prognoza meteo: ce ne așteaptă

Recomandari