Antena Căutare

Video. Accident teribil pe DN1! Un tânăr de 24 de ani conducea beat, fără permis și cu plăcuțe false

Un tânăr de 24 de ani din Brașov a fost implicat într-un grav accident de circulație pe DN1! Bărbatul care s-a urcat băut la volan, circula pe un drum din comuna Drăgăuș care ieșea pe DN1.

Persoane ca el omoară oameni nevinovați! Un tânăr de 24 de ani din Brașov a fost implicat într-un grav accident de circulație pe DN1, după ce acesta a condus beat și fără permis de conducere. Imagini video cu puternic impact emoțional

Bărbatul care s-a urcat băut la volan, circula pe un drum din comuna Drăgăuș care ieșea pe DN1. Acesta nu a respectat indicatorul de circulație care îl obliga să oprească și a plonjat într-un TIR care circula regulamentar. Câteva secunde mai târziu autoturismul băiatului a fost proiectat în zidul unei case care se afla la marginea drumului.

Din fericire, băiatul nu a pățit nimic, norocul lui fiind faptul că TIR-ul circula cu o viteză redusă, apropiindu-se de o trecere de pietoni. În cazul în care TIR-ul ar fi circulat cu viteză mai mare, acest băiat nu ar fi avut nicio șansă de supraviețuire, fiind spulberat pe loc, sau mai mult, dacă în locul camionului ar fi fost un autoturism cu dimensiuni mai mici, tragedia s-ar fi putut solda cu oameni morți nevinovați.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că avea o alcoolemie de 0,60 mg de alcool în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au mai constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare, montate pe autoturismul pe care îl conducea, figurează ca fiind atribuite altui vehicul.

Pentru această faptă, care putea degenera într-o crimă, tânărul a fost reţinut doar pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al IPJ Brașov, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Vezi cum s-a produs accidentul:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Credit foto: romania24.ro

Start în programul Rabla 2019. Modificări de ultimă oră pentru românii care vor să își cumpere o mașină nouă... Noua Skoda Octavia: Speculații și date sigure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x