Auto Rulate București îți spune cum să vinzi o mașină rulată

 

Vehiculele reprezintă o alternativă care ne permite să mișcăm rapid oriunde este nevoie, ușurându-ne viața (în ceea ce privește călătoriile și scurtarea distanțelor). Cu toate acestea, mașina este un bun care, cu timpul, se devalorizează.

Autovehiculele sunt mai mult decât o investiție. Ele reprezintă într-adevăr o cheltuială de care trebuie să fim conștienți. Dacă simți că mașina pe care o deții și-a încheiat deja ciclul de viață alături de tine și dorești să o vinzi rapid și eficient, dar nu știi cum să faci asta, în cele ce urmează îți vom explica cum să vinzi o mașină second hand.

Când să îți vinzi mașina second hand

Există circumstanțe diferite pentru care o persoană decide să-și vândă mașina. Una dintre ele este costul de întreținere, care devine o durere de cap sau o povară economică grea.

În primele luni și până în primul an mulți oameni se bucură și profită din plin de mașina lor. Apoi, ei înțeleg că nu o folosesc cu adevărat sau că nu au nevoie de ea atât de mult pe cât au crezut și că aceasta generează mai multe cheltuieli decât beneficii, astfel încât una dintre cele mai bune alternative este să o vândă. Dar cum trebuie procedat în cazul vânzării unei mașini second hand?

Piața de mașini second hand

Deși importurile de mașini rulate au scăzut în 2018, totuși piața de astfel de mașini a fost una impresionantă. Pentru 2019, specialiștii anunță că această piață va fi în continuare în scădere, dar nu se știe niciodată care va fi rezultatul final. Situația pe o astfel de piață este mereu imprevizibilă.

Recomandări

Asigură-te că mașina ta arată ca nouă. Dacă mașina ta va arăta ca nouă, acest lucru îți va permite să-ți vinzi vehiculul la un preț mai bun. Ceva simplu: curăță în interiorul și exteriorul (prima impresie). Elimină accesoriile care nu fac parte din vehicul sau înlocuiește-le pe cele uzate sau vechi. Aceasta implică și unele investiții, cum ar fi schimbarea covorașelor.

Verifică accesoriile. Verifică dacă vehiculul are accesoriile originale. Accesoriile originale vor atrage întotdeauna atenția cumpătătoruui. Cu cât reușești să faci ca vehiculul să arate ca nou, cu atât va fi mai bine pentru tine. Amintește-ți că sigur acesta a văzut alte mașini similare cu a ta.

Serviciul tehnic. Schimbă ceea ce trebuie schimbat și ocupă-te de întreținerea de bază pentru a nu lăsa aceste lucruri în sarcina potențialului cumpărător. Dacă mașina va fi în cele mai bune condiții posibile din punct de vedere tehnic, nu vor exista plângeri din partea acestuia.

Acest lucru implică: verificarea luminilor, a anvelopelor etc. O altă recomandare în acest sens este, în măsura în care este posibil, eliminarea zgârieturilor sau loviturilor care sunt foarte evidente.

Documentele. Trebuie să ai la îndemână toate documentele care aparțin vehiculului: cartea tehnică, certificatul de înmatriculare, asigurare etc.

Prețul. Fii realist în ceea ce privește starea vehiculului și verifică care sunt prețurile pentru mașinile rulate de genul celei pe care o deții. Stabilește un preț care îți va permite să negociezi.

 Cumpărătorul dorește întotdeauna să facă o afacere bună. Intră pe internet și vezi cum se vând mașinile second hand și apoi stabilește un preț adecvat pentru mașina ta.

Vânzare online: Asigură-te că anunțul cu vânzarea mașinii tale conține datele corecte. Asigură-te vă că pozele cu mașina sunt realizate din cele mai bune unghiuri.

Vânzarea mașinii prin intermediul Auto Rulate București. Dacă nu ai timp să te ocupi de vânzarea mașinii, îți poți vinde mașina prin intermediul unui dealer autorizat, care va încerca să obțină cel mai bun preț pentru tine. Cu Auto Rulate mergi la sigur din prima încercare introducându-ți mașina la vânzare în regim consignație.

Prin intermediul  Auto Rulate București nu mai pierzi timpul prin târgurile de mașini, excluzi ghinionul ridicării maşinii, de către cei de la Primărie, din locul public în care o parchezi. Pentru vânzarea mașinii ai la dispoziție parcul auto online specializat al unui dealer autorizat. De asemenea, vei evita discuțiile cu clienții, deoarece personalul specializat al Auto Rulate va vorbi cu aceștia.

Experiența îi permite personalului specializat în domeniul vȃnzării autoturismelor în regim de consignaţie, să se ocupe cu cea mai mare eficiență de întregul proces de vȃnzare a autoturismului tău, de la publicitate la manipularea cererilor de la potențialii cumpărători, de la documentație la livrarea finală şi încasarea banilor.

Dacă îți vinzi mașina pentru a-ți cumpăra alta nouă, ți-o poți vinde și prin serviciul Buy-Back, o vinzi pe cea veche și îți alegi o mașină nouă, plătind diferența. Alegerea îți aparține. Auto Rulate București este soluția pentru o tranzacție de succes.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe