Antena Căutare

Black Friday 2018. Te ia capul! Cu ce preț se vinde o mașină pe eMag de Black Friday!

eMAG a doborât o serie de recorduri cu ocazia acestui Black Friday, comenzile înregistrate în prima oră de la startul campaniei fiind cu 40% mai numeroase decât în cadrul Black Friday 2017.

eMAG a doborât o serie de recorduri cu ocazia acestui Black Friday, comenzile înregistrate în prima oră de la startul campaniei fiind cu 40% mai numeroase decât în cadrul Black Friday 2017.

Cel mai scump produs vândut astăzi de magazinul online eMAG a fost un autoturism electric BMW i8, care s-a dat pe un preţ de 140.000 de euro, reducerea fiind de la aproape 187.000 de euro. BMW i8 este un model de top de la producătorul german, care a devenit popular odată cu valul de maşini electrice care a acaparat industria.

Black Friday 2018 Romania. Lista magazinelor participante la promoție

Nu numai eMAG are reduceri semnificative la autoturisme de Black Friday 2018, şi centralizatorul de oferte aut Autovit ieşind la înaintare cu oferte destul de avantajoase. În 2018, ofertele pregătite de partenerii Autovit.ro depăşesc 300 de autoturisme de la cele mai căutate branduri de către români, precum Volkswagen, Opel, Audi, Dacia, Ford, Skoda, Mercedes şi BMW. În plus, anul acesta, Autovit.ro pregăteşte şi o serie de oferte, unde reducerile vor ajunge la până 50% pentru anumite autoturisme. Ca valoare a discount-ului, vor exista maşini şi cu 20.000 euro mai ieftine decât în mod obişnuit.

Decizie istorică! Mașinile diesel au fost interzise într-un oraș și pe un segment de autostradă! Este doar începutul... Șoferii vor să știe în cât timp se elimină alcoolul din organism. O bere versus un pahar cu vin!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x