Căutare Live

Constanţa: O maşină a Poliţiei a intrat într-un stâlp după ce autoturismul din faţa sa a virat neregulamentar

O maşină de poliţie a fost implicată, marţi, în judeţul Constanţa, într-un accident rutier, după ce un autoturism care circula în faţa acesteia a virat la stânga neregulamentar. În urma acestei manevre, maşina de poliţie a intrat într-un stâlp. Nicio persoană nu a fost rănită.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, o autospecială de poliţie se deplasa, marţi, pe DN 39, spre Mangalia. În faţa acesteia se afla un autoturism care circula pe prima bandă, iar la un moment dat, în zona intersecţiei cu strada 23 August din staţiunea Eforie, a virat la stânga în mod neregulamentar, fiind acroşat de autospeciala de poliţie, care circula în acelaşi sens, pe banda a doua. În urma accidentului, autospeciala de poliţie s-a oprit într-un stâlp. Nicio persoană nu a fost rănită.

Sursa : news.ro

Lovitură DURĂ! Dispare cea mai importanta autostrada din Romania. Va fi dezastru pentru toți șoferii... Constanţa: Instructor auto, prins băut la volan în timp ce se afla în procedura de examinare a unui motociclist...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x