Antena Căutare

Două mașini Tesla de 160.000 de euro, reținute la frontiera din Giurgiu

Două mașini electrice Tesla, în valoare de 160.000 de euro au fost reținute de către polițiștii de frontieră din Giurgiu. Ambele autoturisme erau căutate de către autoritățile din două țări.

Două mașini electrice Tesla, în valoare de 160.000 de euro au fost reținute de către polițiștii de frontieră din Giurgiu. Ambele autoturisme erau căutate de către autoritățile din două țări.

„În data de 09.07.2019, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român care conducea o platformă pe care se afla un autoturism marca Tesla, model X, fabricat în anul 2016, însoţit de cetăţeanul român J.A., în vârstă de 36 ani.” , au declarat polițiștii de frontieră

Doi cetățeni români au fost surprinși în timp ce încercau să scoată din țară către Bulgaria cele două autoturisme.

Cea de a doua mașină a fost observată în apropierea punctului vamal, pe marginea drumului. Șoferul, un român în vârstă de 39 de ani, a fost legitimat. Acesta se afla la bordului unui autoturism Tesla, model S și a declarat că așteaptă o platformă pentru a transporta vehiculul în Bulgaria.

„Și de această dată, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări cu privire la autoturismul respectiv în bazele de date şi au contactat autorităţile norvegiene care ne-au informat că maşina aparţine unei firme de leasing din Norvegia, fiind astfel emisă o alertă de bun căutat pentru confiscare, în acea zi”, au precizat polițiștii de frontieră.

Cei doi români au declarat că transportau mașinile Tesla, unul de 90.000 de euro, iar al doilea, în valoare de 70.000 de euro, în Bulgaria, la solicitarea unui prieten. Cetățenii români susțin că nu aveau cunoștință despre faptul că mașinile erau căutate.

Instrumente care nu pot lipsi în niciun atelier mecanic bun... Volkswagen renunţă la fabricarea emblematicului VW Beetle. Ultima maşină va fi produsă la o fabrică din Mexic...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x