Antena Căutare

FOTO! Fiat Freemont, primul model realizat in colaborare cu Chrysler

Fiat a dat publicitatii informatii despre primul model sau realizat in colaborare cu Grupul Chrysler, ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Denumit Fiat Freemont si produs, alaturi de versiunea americana a lui Fiat 500, la fabrica mexicana din Toluca, autoturismul se bazeaza pe platforma lui Dodge Journey si va debuta pe piata in a doua jumatate a anului 2011.

Freemont este un model cu o adresabilitate larga, axat pe spatiu, confort si versatilitate. Va avea 4.890 milimetri lungime, o latime de 1.880 milimetri, 1.720 milimetri inaltime si cel mai mare ampatament din segment - 2.890 milimetri. Totodata, masina va dispune de 7 locuri in echiparea standard iar compartimentul de bagaje va asigura o capacitate de 1.461 de litri.

Echipat cu propulsoare diesel Multijet de 140 si 170 CP si cutie de viteze manuala, Fiat Freemont va dispune ulterior si de tractiune 4x4 pe motorizarile 2.0 Multijet 170 CP si 3.6 V6 276 CP, cutie automata.

Cu exceptia propulsorului de 3,6 litri ce face parte din gama Pentastar a Grupului Chrysler, celelalte motoare sunt produse de Fiat PowerTrain.

In privinta sigurantei, modelul va fi echipat in standard cu sapte airbag-uri, ABS cu Brake Assist, ESP cu Hill Holder si un sistem antirasturnare ERM.

Sursa: Antena3

Masini mai scumpe: scade cota de reducere a taxei auto... "Meciul" Volkswagen - Toyota se amana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x