Antena Căutare

FOTO! Noble M600: Nobilul isteric

Ai auzit de Noble M600? Face parte din gasca aia de baieti rai, despre care afli pentru prima data, in momentul in care te caftesc. Supercarul englez poate fi asociat cu nume precum Pagani sau Koenigsegg, branduri care au avut curajul sa-I invete sportivitate pe unii ca Ferrari sau Porsche.

Au trecut aproape doi ani de cand Noble M600 a fost prezentat, dar supercarul britanic nu a a avut pana acum curajul sa iasa in lume. Mai bine mai tarziu decat niciodata, insa. Vopsit intr-un negru neiertator, cu reflexii de carbune, si purtand o pereche de jante asortate, primul M600 de serie ne zambeste viclean.

Sub capota gentlemanului coleric isi va face treaba un V8 cu un spirit nu prea zen, de origine Yamaha. Cilindreea acestuia va fi de 4,4 litri, iar avantul cailor-putere va fi reglabil, datorita sistemului Adaptable Performance Control.

Astfel, Noble M600 va beneficia de 450 CP in setarea Road, de 550 CP in cea Track, pentru ca modul Race sa rupa usa hergheliei, lasandu-i sa zburde pe toti cei 650 de cai-putere nefiltrati ai masinii.

In astfel de conditii, nu este de mirare faptul ca viteza maxima a masinii va trece de 360 de km/h, iar demarajul de la 0 la 100 de km/h va fi realizabil in sub trei secunde. Daca un gentleman nu alearga niciodata, atunci Noble M600 poate fi considerat un taranoi necioplit, lipsit de maniere.

In lumea supercarurilor, lipsa de mainere este sinonima cu o aglomeratie de zero-uri in pretul de achizitie, dar Noble isi va lua prin surprindere atat clientii, cat si rivalii, prin pretul lui M600.

Masina va costa cu putin peste 200.000 de euro, ceea ce o face un fel de alternativa low-cost la avioanele de vanatoare. Britanicii se lauda ca au deja comenzi pentru 50 de bucati. Vrem sa le vedem la treaba!

Sursa: Top Gear

TATA Nano, cea mai ieftina masina din lume, in Romania?... FOTO! Noi imagini cu Mercedes C63 AMG 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x