Antena Căutare

FOTO! VW Passat CC facelift se destainuie

Volkswagen a anuntat, joi, facelift-ul modelului Passat CC, care urmeaza sa fie prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles de la finalul acestei luni.

Masina are un nou design al partii frontale si posterioare, iar echipamentul oferit din standard este acum mai bogat.

Clientii vor putea alege dintr-o serie de trei motoare pe benzina cu injectie directa, care produc 158 cp, 208 cp si 295 cp. Primul dintre acestea va fi oferit, optional, cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj, iar cea mai potenta versiune va avea din standard aceasta transmisie, alaturi de tractiunea integrala. Motoarele diesel includ unitati care dezvolta 138 cp, respectiv 168 cp.

Passat CC are acum o noua grila a radiatorului si o capota a motorului inspirata din noua linie de design a VW, denumita "DNA". Luminile permanente de zi LED, oferite optional, sunt integrate in farurile masinii.

Passat CC dispune si de o noua fanta de admisie a aerului integrata sub bara frontala de protectie. Portierele fara rama la geamuri au ramas la fel, iar bara posterioara si stopurile sunt complet noi.

Echipamentul exterior al Passat-ului CC mai include evacuarea dubla, jantele din aliaj de 17 inch, lumini LED pentru stopuri si sistem de spalare a farurilor.

Masina are un sistem de detectare a oboselii soferului, elemente din otel inoxidabil la portiere si accente cromate la gurile de ventilatie. Este oferit din standard sistemul electronic de stabilitate ESP si asistenta la plecarea din rampa, potrivit Autocar.co.uk.

Pe lista optionalelor se afla luminile dinamice - dynamic light assist (schimba automat intensitatea luminii farurilor in functie de viteza fara a-i deranja pe cei din sens opus), sistem de avertizare in cazul depasirii benzii de circulatie) sau sistem de asistare la parcare.

Masina va putea fi cumparata din ianuarie in Germania, urmand ca in urmatoarele luni sa fie disponibila si pe alte piete europene. Nu a fost anuntat si un pret, insa pretul actualei game Passat CC porneste de la 27.500 euro.

Sursa: Antena3

Foto: Autocar.co.uk

VIDEO! Drifturi de zile mari pe strazile din Botosani... Cel mai grav accident rutier din Romania, in 1980: 48 de morti si 35 de raniti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x